Doorgaan naar hoofdcontent

Hotspot: SLA


SLA; the new salad bar in Amsterdam

Naar deze Hotspot moeten jullie zeker naar toe gaan. Ik kreeg een bericht over deze hotspot in mijn mailbox en moest het met jullie delen. Persoonlijk ben ik hier nog niet geweest want de meeste hotspots waar ik over schrijf ben ik zelf geweest.Liefhebbers van gezond en puur eten kunnen vanaf maandag 15 juli terecht bij SLA aan de Amsterdamse Ceintuurbaan 149. SLA is een verfrissend nieuw concept dat laat zien dat gezond eten makkelijker, aantrekkelijker en beter kan. Het motto van SLA is EAT. SHARE. LIVE. 
Je komt bij SLA om gezond en ‘goed’ te eten (eat), daarnaast deelt SLA informatie en inspiratie met z’n eters (share) en vervolgens keer je gezonder, bewuster en wijzer terug naar je dagelijkse food routine (live). 


Dagverse seizoensproducten vormen de basis voor een assortiment aan wisselende kant-en-klare salades, DIY salades, soepen & sappen, die stuk voor stuk dagelijks worden bereid. SLA gaat daarnaast niet alleen voor gezond, maar ook voor verantwoord; zo is al het vlees en gevogelte (inclusief de eieren) altijd biologisch, net als de graan, - en zuivelproducten. 
Groenten en fruit zijn minimaal 90% biologisch. Bier komt uit de buurt, de biologische wijn is meer dan SLA-waardig en de koffie is eerlijk.

In het SLA LAB komen eat, share en live weer bij elkaar. Het LAB is meer dan alleen de keuken van SLA, waar inspiratie vertaalt wordt naar nieuwe recepten. (eat) Het LAB is ook een open huis waar men kan leren hoe je op echte SLA-wijze kookt. 
Geregeld kan er geluisterd worden naar doeners, dromers en denkers uit de wereld van goed en eerlijk eten in de vorm van workshops. (share) Daarnaast is de ruimte ook te huur, voor jezelf, vanuit je werk of voor iemand anders. (live)

The new salad bar SLA in AmsterdamThe new salad bar SLA in AmsterdamSLA zal vanaf 15 juli 2013, 7 dagen in de week geopend zijn, van 11.00 tot 21.30 uur. Like SLA op Facebook en blijf op de hoogte van deze nieuwe gezonde spot in Amsterdam.

Just eat. share. live.

Ceintuurbaan 149, Amsterdam
0207893080 / info@ilovesla.comReacties

  1. love your post!
    it's amazing
    what do you think about mutual following? :)

    http://girl-from-vogue.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X