Doorgaan naar hoofdcontent

Blog of the month: JulyDeze maand is Anouk Blog of the month: July
Deze Gezonde Hollandse Glorie met rondingen laat zien dat je geen maat 0 hoeft te hebben, om er ook iedere dag, modieus en leuk uit te kunnen zien.
7 look, 7 ways, 7 days.Waarom ben je gestart met bloggen:
Ik volgde al langer blogs en vond 't altijd heel leuk om met kleding bezig te zijn. Een vriendin (Zoë van The Daily Fashion Drug) zei tegen mij 'waarom doe je dit ook niet?' Na een tijdje denken besloten we ook daarom samen te gaan bloggen. Dit hebben we een gezellig jaar samen gedaan, totdat we 't allebei tijd vonden om onze eigen weg te gaan.

Hoe vaak blog je per week:
Ik probeer elke dag te bloggen, maar dat moet wel haalbaar zijn. Het is een hobby, dus moet 't wel leuk blijven! 
Daarom heb ik de afspraak met mezelf om minstens 5 posts per week te hebben en dat lukt heel goed!


Wat probeer je met je blog te bereiken of heb je al bereikt:
Om heel eerlijk te zijn heb ik niet een bepaald doel. Ik zie dit als een dagelijkse bezigheid waar ik gelukkig van word. Maar om naar leuke events te gaan of naar Amsterdam Fashion Week is wel een heel leuk extraatje.

Mijn stijl:
Pff, ik vind dit moeilijk. Ik ben een tikkeltje stoer, maar ook heel simpel. Ik draag graag outfits die comfortabel zijn, dus geen mega hoge hakken en onwijs strakke topjes. Mijn figuur is niet heel makkelijk (vrij breed, veel boezem en niet heel lang) dus daar probeer ik ook rekening mee te houden.


Beauty:
Ik ben geen ijdeltuit, maar ik gebruik wel graag goede producten. CHI shampoo en conditioner voor m'n haar, Lush voor m'n huid en MAC make-up. 
Ik merk gewoon dat wanneer ik betere producten gebruik m'n huid dat heel erg kan waarderen. En natuurlijk gezond eten. ;)

Shoppen:
Ik ben verslaafd aan winkelen, volgens m'n vriend! Maar goed, winkelen is ook wel het leukste wat er is. Vooral de winkels Zara en H&M zijn mijn grote favoriet. 
Voor online koopjes ga ik vaak naar Asos.com.


Accessoires:
Mijn grote favoriet is m'n Michael Kors horloge. Een rib uit mijn lijf, maar dan heb je zeker ook wat!

Trends:
Trends, ik volg ze niet echt. Ik bekijk nieuwe collecties, maar draag alleen echt iets als 't bij me past.


Merken:
Zara, H&M, Bershka, Forever 21 en verder vind ik Eleven Paris ontzettend leuk.

Schoenen:
Sneakers, overduidelijk sneakers! Nike, New Balance of Converse allemaal geweldig. Ik kan er gerust honderden euro's aan spenderen. Heel slecht, ik weet het.


Stijlicoon:
Angelica Blick, Kenza, Fanny Lyckman en Billie Rose.

Kleur:
Zwart, rood, blauw en wit.

Favoriete outfit:
Uhm, die heb ik niet echt. Ik heb wel favoriete items, maar geen favoriete outfit. Dat verschilt trouwens ook heel erg! Wat wel standaard een succes is; m'n grijze broek, wit t-shirt, leuk jasje, paar sneakers en wat leuke accessoires. Kan nooit misgaan!

Favoriete outfit voorjaar/zomer:
M'n Amerikaanse shorts, cut out boots, zwarte blouse en Ray-Ban sunnies op.


Favoriete outfit herfst/winter:
M'n parka met leren mouwen, studs laarsjes, donkere broek en een witte blouse. En natuurlijk een lekkere dikke warme sjaal om!

Op mijn wensenlijstje:
Dr martens, tartan shirtje, een paar goede basics (er komen altijd gaten in m'n witte shirtjes), een wit/zwart jasje van de Zara en een Buddha to Buddha armband.


No-go:
Een normale legging als broek dragen, verschrikkelijk! Verder heb ik eigenlijk geen no-go's. Je moet gewoon lekker dragen waar je zelf zin in hebt! Dan is het altijd goed.

Leuke tips:

Ik koop eigenlijk bijna nooit tijdschriften, maar zoek vooral inspiratie online. Je hebt zoveel geweldige sites, zoals TUMBLR of Pinterest. Maar ook andere bloggers of fotografen. Dit scheelt weer geld en je hebt meer mogelijkheden dan in een tijdschrift!


Wil je zelf ook is Blog of the month zijn, stuur mij dan een mailtje met je motivatie, waarom!
Er bestaat uiteraard ook een kans dat ik jou benader zonder dat jij je hebt opgegeven voor Blog of the month!

Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X