Doorgaan naar hoofdcontent

Zo draag je verenGucci Milan Fashion week winter 2010-2011

Veren maken dit winterseizoen een comeback in de mode. Je ziet het overal in de winkels hangen en zelf heb ik ook een verengiletje/ bolero hoe je het ook wilt noemen in de kast hangen, zwart via shoebyfashion. Niet iedereeen zal er direct dol op zijn. Toch kunnen veren een stijl volle verrijking voor je glamour outfit betekenen. Als je maar weet hoe je het moet dragen.
1. Veren in plaats van bont
Veren kunnen heel stijlvol zijn. Kies voor veren of voor bont (nep). Draag veren en bont niet samen. Dit is echt te veel van het goede.

2. Eén enkel kledingstuk met veren
Veren zijn glamorous, maar ga je voor teveel veren dan wordt  het opzichtig. ( pauw, pauw). Beperk je tot eén enkel kledingstuk met veren of tot één enkel verendetail.

3. Geen jaren '70 look
Dit seizoen bedoelen wemet  veren'chique', stijlvol veren', liefst in één enkele kleur. De jaren `70 veertjes die je suède combineert zijn uit de mode.

4. Hot Item; Zwart bolerootje met veertjes
Een hot item is het zwarte bolerootje met kleine veertjes. Dit kledingstuk geeft je LBD van vorig jaar direct een boost, new look.

5. Uit: Veertjes in de oren
Draag dit seizoen geen veertjes in de oren. Het is namelijk uit de mode.!!

6. In: Jurkjes met een verenrandje
Helemaal in: jurken met een verenrandje langs je decolleté of langs de zoom van je rok. Supertrendy en sexy.

7. Stoer: veren en zwartleer
Een jurk met verendetail wordt stoer als je het met een zwarteleren bikerjack combineert. Een paar pittige boots erbij en je bent klaar voor de hipste club.

8. Vrouwelijk: veren en pailletten
Voor een feestelijke glamour look combineer je veren met pailletten. ( zoals gezien bij Gucci).

9. Hebbedingetjes: veren giletjes en stiletto's met veren
Een veren giletje kun je deze winter overal bij dragen. bijvoorbeeld op een spijkerbroek. Stiletto's met een bescheiden veertje zijn erg sexy.

10. Verenboa alleen voor the fun.
Draag een verenboa alleen voor fun en met style ( en anders liever niet).

Gucci Milan Fashion week winter 2010-2011 

Dior Spring/Summer 2011


Tip: of het ligt echt aan de kwaliteit van het kledingstuk. Ik weet het echt niet!!? Soms kan het kledingstuk afgeven. Misschien komt het door de verf van de kleding. maar pas op in warme ruimtes, bijvoorbeeld discotheken en combi lekker dansen en uitleven in de kroeg, je armen aan de binnenkant kunnen zwart worden door de verf, ik had het namelijk wel,,,,F*kzooi, maar niemand zag het..Gelukkig, dus het wordt dragen , een truitje met lange mouwen en niet meer met blote armen.

♥ Annemieke


Reacties