Doorgaan naar hoofdcontent

The ugly sweater en foute kersttruien
In Amerika zijn de wollen truien met drukke, lelijke, hysterische opdrukken al een ware hit.
Er worden zelf echt UGLY SWEARTER PARTIES gehouden.
De sterren uit Hollywood lopen er al mee weg. Victoria Beckham in een luxe variant, Katie Holmes, Jennifer Aniston, de cast van Glee.
Vroeger breide oma of moeders deze truien voor mij... lekker warm..!
Nu is het grootmoederstrui een ware fashion-item.
In Europa zijn ze nog niet gesignaleerd of een ware fashion-item. Misschien zijn er al mensen die met dit soort truien lopen, maar zijn het geen bekende sterren die dagelijks gefotografeerd worden, waardoor hun kledingstuk een ware hit wordt.
Maar het gaat nog komen, nu de sterren er mee gespot zijn, volgt binnenkort het grote publiek.
Truienfeesten 
Het echtpaar Clarissa en George Trujillo zochten zich een paar jaar geleden suf naar een lelijke trui voor een lelijke truienfeest. Inmiddels nemen de lelijke truien feesten groot deel van hun leven in beslag. Zo organiseren ze zelf lelijke truienfeesten, hebben een webshop die loopt als een tierelier en op internet is een hilarische videoclip met hen in omloop tijdens zo’n feest.

Keep it ugly
De truien werden hip bevonden en om iedereen de shoppingergernis te besparen openden zij in 2008 een webwinkel: 'The Equal Opportunity Sweater Store’, want iedere lelijke trui verdient een kans. Clarissa, zelfbenoemde ‘president en eigenaar’ van de webshop, zegt dat je dit werk alleen kunt doen als je gevoel hebt voor ‘lelijkheid’ en met liefde en zorg de truien selecteert. Clarissa’s motto is dan ook:’ Keep it ugly”.

Foute kersttruien 
Geen jurken of andere soorten kleding die je eigenlijk liever niet aandoet, maar gewoon een kledingstuk waar jij je prettig in voelt. In een gezellige foute kersttrui steel je de show, het is warm, het zit lekker en je kan je er makkelijk in bewegen. Ga jij voor de kerstman, rendier of kerstboom? Of wil jij ze allemaal. Het is helemaal hip en fashionable.
In vele winkels en webshops te vinden oa. bij Primark.


♥ Annemieke

Reacties

  1. lol..that's so funny! I love their motto! xoxoxoox

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh my, I was born in 1980, so I clearly remember wearing those crazy "ugly" sweaters, they were all the rage. Still, I think some women managed to pull through the 80's wearing them, looking fab (I have no idea how)... now I've got another one for you. "Mum-jeans" remember these, pale-blue, going up the stomach, and the ugliest elastic waist ever? Talk about a nightmare :0

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X