Doorgaan naar hoofdcontent

Hunk Off The Month


Timor Steffens
Hij werd 9 oktober 1987 geboren in Roermond.Te Nederland Op zijn zesde verhuisde hij naar Rotterdam Hij volgde een kappersopleiding en een opleiding elektrotechniek, maar beide maakte hij niet af.Op zijn achttiende begon hij met dansen en een jaar later werd hij aangenomen op de Rotterdamse Dansacademie.
In 2008 deed hij mee aan de talentenjacht So You Think You Can Dance. Hij eindigde als tweede, achter winnaar Ivan Paulovich. De Amerikaanse choreograaf Dan Karaty was echter "razend enthousiast" over Steffens. Zodoende vertrok hij twee maanden na de finale, evenals de winnaar, naar de Verenigde Staten. In Los Angeles wilde hij een netwerk van contacten opbouwen om zo meer bekendheid te genereren.
In mei 2009 werd bekend dat Steffens een werkvisum voor de Verenigde Staten had gekregen. Hiermee mocht hij tot 2011 in het land blijven werken. Dit in verband met een 'grote opdracht' die hij binnen had gesleept. Vier dagen later werd bekend dat hij mee zou gaan dansen met zanger Michael Jackson tijdens zijn This is it-tournee in Londen die zou duren van juli 2009 tot maart 2010. Jackson overleed echter voortijdig op 25 juni, waarmee de tournee nooit plaats zou vinden. Steffens zei 'geschokt' te zijn door zijn overlijden. Naar eigen zeggen was de zanger in topvorm en danste hij als een 18-jarige. Op 7 juli 2009 danste Steffens met de andere achtergronddansers tijdens de herdenkingsdienst van Jackson die overal live werd uitgezonden. Ook was hij aanwezig bij zijn begrafenis op 3 september 2009. Op 28 oktober 2009 kwam de film/documentaire Michael Jackson's This Is It uit, waarin Steffens op de repetitiebeelden als achtergronddanser te zien is.
In het voorjaar van 2010 heeft Steffens, samen met Jermaine Jackson, aan het SBS-programma Move Like Michael Jackson meegewerkt. De winnaar van dit programma mag optreden tijdens het herdenkingsconcert voor Jackson, dat plaats zal vinden in juni 2010 in Londen. Datzelfde jaar zal hij dansen in de film Burlesque en een half jaar lang het gezicht zijn van de schoenenwinkel "PRO". • In 2009 heeft hij gedanst in de videoclips van de nummers Can't You Feel It? (EliZe), Festa Mascarado (Suzanna Lubrano), Blame (Miguel O'Red), Befri Dig Selv (Basim) en Bad Boys (Alexandra Burke ft. Flo Rida). Blame was tevens zijn debuut als choreograaf. In de clip van de Deense artiest Basim danst hij samen met de andere Michael Jackson dansers Misha Gabriel en Nick Bass.     • Steffens won in 2009 de Hitkrant Hittegolf Award bij de mannen.
 • In het tweede seizoen van So You Think You Can Dance gaf Steffens met twee andere choreografen een workshop aan de kandidaten.
 • Steffens danste op 24 november 2009 in de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars met zangeres Whitney Houston.
 • Anno 2010 heeft hij niet stil gezeten, hij is te vinden in de nieuwste clips: Nicole Scherzinger: Poison, Chris Brown : Yeah 3x, Kimberly Cole: Smack You, Alesha Dixon: Drummer • http://www.t-moreworld.com/
  http://twitter.com/tmoreworld
  http://tiamor.hyves.nl/

  ♥ Annemieke

  Bij deze rubriek zet ik de hunks in het middelpunt die mijn aandacht trekken of die op dit moment erg HoT zijn.

  Reacties