Doorgaan naar hoofdcontent

Wraps gevuld met groente en gehakt



Wraps, gevulde tortilla's het is zoal je het zelf wilt noemen, maar eigenlijk komt het op het zelfde neer. Bij ons thuis noemen wij het wraps. Wraps zijn zo simpel en snel te maken.  Het leuke aan dit soort gerechten  vind ik dat er zoveel verschillende variaties zijn om een wrap te vullen/maken. Wraps chips, wraps met zalm of fetakaas vind ik ook enorm lekker. In dit artikel laat ik jullie een variatie zijn op mijn wraps gerecht.

Benodigdheden:
* Rundergehakt. Je kan ook vegetarisch gehakt of half of half gehakt gebruiken.
* Yil' driz bbq-saus
* Een pakje tortilla wraps
* Kaas, eigenlijk is geraspte kaas het handigste
* Een zakje gesneden Italiaanse roerbakmix. Wil je gezonder, kies voor verse groente( zelf snijden)
* Peper
* 1 ei


Stap 1: Doe een beetje bak en braad in de pan en zorg dat dit bruin wordt en de belletjes weg zijn. De olie is op temperatuur.


Stap 2: Voeg het gehakt toe. Zorg dat het vlees niet meer rood is. Het vlees moet gaar wezen



Stap 3: Als het gehakt bijna gaar is, voeg je de groente toe. Om het gerecht op smaak te maken, strooi ik er zwarte peper en wat Yil'driz saus door. Zorg dat de groente beetgaar zijn. Dus niet als prut doorgekookt. Als je klaar bent, zet je het gas/kookplaat uit, zodat het gerecht kan afkoelen.




Stap 4:  Ruim je gebruikten spullen op, roer nog even door de pan en leg de wraps klaar. Verwarm de oven. Doe de oven op 200 graden, 10 a 12 minuten. (Kijk af en toe hoe de wraps er uit zien. Als jij ze bruin genoeg vindt, haal je ze er uit)


Stap 5: Doe wat Yil'driz saus op de wraps en smeer dit uit.



Stap 6: Als de groente is afgekoeld, schep je het uit de pan en leg je dit in het midden van de wraps. Dit is makkelijk vanwege het oprollen.


Stap 7: Oprollen maar! Als de wraps zijn opgerold, smeer je de buitenkant in met ei. Vervolgens bestrooi je de wraps met kaas. Zoals je ziet heb ik van de plakjes kaas stukjes gemaakt. Met geraspte kaas gaat dit veel makkelijker, maar dit was ik vergeten te kopen.



Stap 8: Klaar. Tijd om te gaan eten! Eetsmakelijk




Heel veel kookplezier!
♥ Annemieke

Reacties

  1. Oh my god, supernom! Ik eet het eigenlijk altijd met de groente apart en niet door de kip - dat eten wij dan - maar los van elkaar. Zo krijg je niet al die kruiden door elkaar, volgende keer wil ik het zo proberen, groente bij het vlees.. NOM! Ook met de kaas erover, goddelijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X