Doorgaan naar hoofdcontent

Karvan Cèvitan Go
Jullie kennen allemaal wel de heerlijke siroop Karvan Cèvitan. De siroop is verkrijgbaar in een grote fles en er zijn verschillende smaken.
Afgelopen week zag ik een nieuwe reclame van dit merk en ik dacht die flesje heb ik onlangs gehad bij een event. Hierover moet ik dus een artikel schrijven.


Dit gaat over een nieuw formaat om ook onderweg van deze siroop te kunnen genieten.
Het heet Karvan Cèvitan Go.
Handige kleine flesjes in vijf verschillende smaken handig voor in je tas, op het werk of in de auto.
Wat je nodig heb is water, een flesje of glas en een klein scheutje van de siroop. De siroop is namelijk erg geconcentreerd en zoet van zichzelf. Bij een grote fles schenk je vaak een laagje van 1 cm of 2 cm in je glas. Bij dit flesje is even knijpen ( niet te hard) al voldoende, omdat ik al aangaf de siroop is rijkelijk van smaak.


Het glas met de rode siroop: Strawberry ( aardbei).

Het glas met de gele siroop: Cactus lime ( cactus limoen)

Het glas waar de rode aardbeien siroop in zit, daar zie je dat er dus iets meer in zit. Je ziet nu er water bij is gedaan,dat de kleur ook donkerder is. De smaak is ook erg zoeter en geconcentreerde dan de gele kleur. Dit komt omdat ik er minder gele siroop heb gebruikt. Persoonlijk vind ik weinig siroop lekkerder als meer. Uiteindelijk heb ik een klein beetje aardbeienlimonade uit het glas gegooid, water erbij gedaan, om de gewenste smaak te krijgen.


Hoe meer siroop je er in doet, hoe zoeter de smaak en donkerder de kleur is

Ik kwam met Karvan Cèvitan Go voor het eerst in aanraking tijdens het Lifestyle Lab event. Er stond een stand van Karvan Cèvitan met diverse smaken en ook de kleine flesjes. Mijn eerste gedachten toen ik in de goodie bag keek op weg naar huis in de trein 'Wat een leuk klein limonade flesje' Wist is veel dat het alleen siroop was! Ik dacht dit is een kant-en-klaar limonade flesje voor onderweg. Ik de verpakking losgemaakt en nam een slokje. Nou ,ik kan je vertellen, ik ging bijna kapot maar gelukkig had ik water bij mij. Desondanks vind ik het een fijne uitvinding. Zo heb je dus altijd limonade bij de hand.
Tip: Water en limonade in een ijsvormpje. In de diepvries doen en je hebt een heerlijk ijsje.


Heb jij deze kleine flesjes al in de supermarkt gezien? En ben jij van plan om ze te kopen?

♥ Annemieke

Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X