Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn frustraties aan bloggen
Afbeelding Google


Frustratie, irritaties tijdens het bloggen, scrollen. Jij herkent dit vast ook wel.
Na bijna vijf jaar nu mee te gaan in deze bloggerwereld, zie ik gewoon dit wereldje veranderen. Wat begon als leuk, even iets delen of schrijven is nu te commercieel geworden. Iedereen start op dit moment een blog en noemt zich blogger.
Hallo dat ben je echt niet als je een maandje of wat blog. Zelf ik voel me na bijna vijf jaar niet echt een blogger. JE kan je pas blogger noemen als je het echt hebt gemaakt, bakken met geld heb verdient etc. Dan ben je een fulltime blogger en anders een parttime/ of not done blogger die voor spek-en-bonen of voor de lol/ ik wil gewoon schrijven mee doet.
Misschien haal ik wel hele boze reacties of frustraties bij je naar boven, maar dat is eigenlijk ook wel de bedoeling :-)
Ik vraag mij dan ook af. Waarom ben jij begonnen met bloggen, als je gestart ben in 2014 of 2015?
Een aantal irritaties/ frustraties waar ik tijdens het bloggen mijn aan erger.In het stuk hierboven heb ik al mijn mening gegeven, maar er volgt meer

1. Als blogger ben ik niet gestart om geld te verdienen, gratis spullen te krijgen ook al past dit niet bij jouw persoonlijk of blog. Dit was op het moment toen ik begon nog helemaal niet booming. Dit vind ik dan ook erg zorgelijk voor de bloggerwereld dat er wel mensen zijn die hier op uit zijn als zij een blog beginnen.

2. Hallo Ik ben een blogger. Vooral meiden heb ik gemerkt die zich zo gedragen. Kijk is hoe goed ik ben! Ahaa duhh, Ik ben goed want ik ben daar en daar geweest op dat event! Zo uit de hoogte doen. Dit soort mensen heb ik gelijk door. Doen ze het nou echt alleen maar om het bloggen dus schrijven omdat ze het leuk vinden of ... ja vul dit zelf maar in.

3. Kom je op een leuke blog. Heeft de blog geen geschiedenis, kopjes, onderwerpen waar je op kan klikken. Dus moet je de hele blog door scrollen voordat je iets kan lezen over reizen of mode.

4. Ook neemt de afgelopen tijd het aantal bezoekers bij iedereen af. Ik vermoed gewoon doordat het komt omdat er een hooiberg aan blog zijn ontstaan. Iedereen schrijft maar, kijkt niet meer bij de 'oude' blogs waar ze toen altijd naar keken. Ook al heeft die blog niet veel bezoekers of schreven ze iedere dag. Er kwamen wel bezoekers en reacties, dus laat vooral geen reactie achter want ik zie toch wel dat jij een kijkje op mijn blog hebt genomen.. Eigenlijk vraag ik je gewoon laat toch is een keer een leuk berichtje achter :-) Hier word ik ook blij van...

5. Altijd maar dezelfde onderwerpen die je ziet. Je ziet ze gewoon te veel, te vaak.; blogtips, hoe krijg je meer bezoekers. Heel handig hoor deze vragen maar kom op verzin eens iets nieuws. ( trouwens ik heb hier ook een blogpost over geschreven :-) ).

6. Gewoon even lekker klagen, omdat het kan, omdat het mag en omdat ik het wil. Iedereen doet dit, dus waarom zou ik dan ook niet mogen klagen of mijn frustraties uiten.

7. Ondanks mijn frustratie, zijn er natuurlijk ook hele leuke dingen aan de bloggerwereld. Die komen binnenkort ter sprake.

Ik ben erg benieuwd hoe jij over dit onderwerp denkt?

♥ Annemieke

Reacties