Doorgaan naar hoofdcontent

Primark opening Den HaagOp donderdag 11 december opende Primark hun 12e nieuwe winkel aan het Spui in Den Haag.
Deze winkel is maar liefst 5.296 m2 groot. Ik was bij deze opening aanwezig en nam een klasgenoot die ook erg van mode houdt gezellig mee. 


Iets over half 10 waren aanwezig en ik zat de winkel langzamerhand volstromen met genodigden.
Bij binnenkomst moest je je melden, kreeg een keycord met je perskaart en een leuke tas met inhoud.
Er was een tafel ingericht met heerlijke broodjes, sapjes en warme dranken. Je jas werd aangenomen wat is erg gastvrij vond. Met je jas door de winkel lopen is namelijk niet praktisch. Wij gingen alvast globaal door de winkel lopen want rond 10:00 uur begon een korte speech met een videofragment.
Ik vond het wel zo netjes om bij de speech/ video aanwezig te zijn, je bent tenslotte mede door hun uitgenodigd. Dan ga je niet als een dolle door de winkel heel shoppen ook al ben je uitgenodigd. Dit is mijn mening, ik vind dit aso-gedrag en niet netjes.
Na de speech werden wij in groepen verdeeld (a.d.h.v. de keycord) en kregen wij een rondleiding door de winkel. Na de rondleiding kon je zelf de winkel ontdekken en ik moet je bekennen....
De winkel zag er goed, netjes en geordend uit en wij konden op ons gemak shoppen.
Wij keken onze ogen uit en waren heel verbaasd, zoveel spullen en mega groot. Het leuke hieraan, je zag hoe netjes de winkel was voor de opening en hoe de winkel eruit zag tijdens de opening. 1 grote chaos! Wel erg zonde van het vele werk.


De winkel heeft een doolhof aan paskamers, echt zoveel en super handig!
Op de begane grond vind je de vrouwenafdeling met sportwear. Op de eerste verdieping kun je gaan shoppen voor lingerie, schoenen, accessoires, beauty en is de kinderafdeling. De tweede verdieping is speciaal voor de mannen, zowel casual als zakelijk en hier vind je ook de home-collectie.

Primark Den Haag is de eerste Primark in NL die gebruik maakt van een digitaal element. Zo worden er bewegende beelden ( video's ) afgespeeld. Door de winkel vind je banken en ook om je schoenen goed te kunnen passen, kan je gebruik maken van een bank. De schoenenafdeling maakt gebruik van tafels, waar schoenen staat gepresenteerd. Ook hiermee is Den Haag de eerste van NL.

Tijdens het event heb ik ook een aantal leuke items geshopt.

Ben jij al in de Primark in Den Haag geweest of was jij zelf aanwezig bij de speciale opening aanwezig?

♥ Annemieke

Primark Nederland wil ik bedanken voor de uitnodiging

Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X