Doorgaan naar hoofdcontent

Schoenentrend herfst/winter 2013-2014


 

Vijf must have schoenen voor deze winter
Deze winter worden we overspoeld door nieuwe schoenencollecties. Heel fijn dat er zoveel keuze is, maar welke moeten we echt hebben? En past dat binnen het budget? Vijf must haves:

Boyfriend shoes

De Oxford schoen komt oorspronkelijk uit Engeland. Deze schoenen die geïnspireerd zijn op nette herenschoenen. Wel een stuk eleganter, dat spreekt voor zich, en een klein subtiel vrouwelijk detail maakt ze helemaal onweerstaanbaar.

Mocassins met een flinke hak

Baldinini Mocassin with taupe calf suede metal detail with logo leather decoration on edge leather sole with logos heel covered in leather with logos | www.shopbaldinini.com/354791-moccasins-with-detail.html

Dit is echt iets in de categorie “weer eens iets anders”. Klassieke mocassins, maar dan met een mooi gevormde brede hak. In alle kleuren: van wit tot donkerbruin. 

Kleurtjes

Stormy Colourfull shoes

Kleur gaat deze winter domineren, dus waarom ook niet bij schoenen? Schoenen mogen dit seizoen weer lekker opvallen met kleurtjes, prints en een ingenieuze combinatie van materialen. Frambozenrood, blauw, roze, paars, groen, het liefst in een (niet vloekende!) combinatie.

Sneakers

Gucci sneakers

Luxe sneakers zijn niet meer weg te denken in het modebeeld. Zelfs luxe merken als Gucci en Prada hebben ze opgenomen in hun collecties. Let wel, het gaat om luxe sneakers, dus je moet het niet verwarren met een paar afgetrapte Puma’s. Je kan ze vrijwel overal onder dragen, en het loopt natuurlijk zalig.

Laarzen

.Oliver Biker-Boot
In de winter is een paar laarzen natuurlijk onontbeerlijk. Deze winter heb je meer keuze dan ooit.
Bikerboots (in combinatie met skinny jeans en een bikerjasje), simpele enkel- of veterlaarsjes en de extravagante sandal boot (zou ik niet aantrekken als het regent). Maar echt bijzonder zijn de nauwsluitende hoge laarzen die tot ver over de knie vallen.
Kortom, weer genoeg schoenen om snel aan te gaan schaffen! Als je geen geld hebt, kun je op internet gaan zoeken naar actiecodes. Soms hebben ze best leuke kortingen. Zo kan jij hopelijk binnenkort met korting bij Omoda al een paar leuke laarsjes gaan bestellen!

Wat is jouw favoriete schoen voor deze winter?

Dit bevat een gesponsord artikel
♥ Annemieke

Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X