Doorgaan naar hoofdcontent

Blog of the month: December



Deze maand is Eva Blog of the month: December
Eva heeft een eigenwijze maar lieve uitstraling. Dit zie je ook terug in haar blog. Haar blog is clean en erg duidelijk! Ze schrijft niet alleen over beauty, fashion en lifestyle, maar ze schrijft ook artikelen die gaan over gezondheid en haar eigen leven.
7 looks, 7 ways, 7 days


Waarom ben je gestart met bloggen
Ik ben zelf op mijn 13de begonnen met bloggen. Samen met een vriendin (www.stylishwithsuus.nl) ben ik outfitfoto's gaan maken en toen wij maakten allebei een blog aan. Ik ben begonnen omdat ik ontzettend veel van schrijven, fotograferen en mode hou! Ik vind alles aan bloggen leuk.Ik ben dus ontzettend blij dat ik bloggen heb ontdekt!

Hoe vaak blog je per week:
Ik probeer sowieso om de dag een post online te zetten. Maar vorige week had ik bijvoorbeeld buikgriep, toen kwam er dus even niks online.

Wat probeer je met je blog te bereiken of heb je al bereikt: 
Ik heb eigenlijk al best veel meegemaakt door het bloggen. Ik ben onder andere naar Amsterdam Fashion Week gegaan in 2012, dat was wel even een hoogtepuntje! Tweede rij zitten bij AFW wil iedere modeliefhebber denk ik wel! Wat ik nog hoop te bereiken is om meer te leren en nog te groeien met mijn blog. Ook hoop ik dat ik andere kan inspireren en in de toekomst wil ik zeker iets met mode (en bloggen natuurlijk) gaan doen!



Mijn stijl: 
Oeh, deze vind ik heel lastig! Ik weet namelijk echt niet hoe ik mijn stijl moet beschrijven. Eigenlijk van alles en nog wat, haha!

Beauty: 
Ik volg beautyblogs maar als ik zelf een ooglook wil maken, mislukt het altijd.. Ik hou wel heel erg van verzorging, nagels, etc! Ik begin ook steeds meer van make-up looks te houden trouwens :).

Shoppen: 
Oooooooveral. Van de standaard winkels tot kleine onbekende winkeltjes. Ik hou heel erg van Zara en bij H&M is ook altijd wel wat leuks te vinden! Verder struin ik online shops af daar vind ik soms ook wel leuke items!



Accessoires
Statement kettingen! Love it! Ik heb er een paar waar ik helemaal verliefd op ben. Je ziet trouwens ook steeds meer kleinere kettinkjes, die vind ik ook zo schattig! Op mijn wishlist staat een wishbone ketting.

Trends: 
Ik ben redelijk op de hoogte van de trends. Zelf vind ik sommige trends 3x niks, maar sommige vind ik wel heel gaaf! Ben fan van fake fure.


Merken: 
Ik heb een aantal SuperTrash items, ook een heel leuk shortje van JOSHV, een blousje van Ralph Lauren en een blousje van Glamourous. Maar verder heb ik vooral veel H&M, Zara, Primark en andere 'standaard' winkels.

Schoenen
Laarsjes!! Ik heb hele leuke laarsjes van de Sacha maar heb sinds kort ook laarsjes van de H&M geshopt voor 10,- (daar hou ik van).


Stijlicoon: 
Palermo en Olcay Gulsen! Verder tumblr ik veel en lees ik veel tijdschriften waarin ik soms té leuke outfits zie.

Kleur:
Zwart qua kleding! Zwart past overal bij. Ook is het aan de ene kant heel classy, maar je kan de kleur ook heel stoer combineren.

Favorieten outfit: 
Mijn KENZO (lookalike) trui vind ik heerlijk zitten samen met mijn fake fure vest (badjasstof van binnen, aaaah).


Favorieten outfit voorjaar/zomer: 
Shortje met een cropped top of mijn peplum rokje met een leuk shirtje en een mooie ketting.

Favorieten outfit herfst/winter: 
Fake fure vest met KENZO trui!


Op mijn wensenlijstje: 
Eigenlijk te veel om op te noemen. Maar ik wil heel graag nog een zwart-wit gestreept shirtje, een mooie zwarte blazer en een look-a-like Céline bag.

No-go: 
Witte leggings, baaahhhh.



Leuke tips: 
Draag wat jij zelf leuk vind en niet omdat andere het dragen! Ohja, en een tip: zorg dat je een goede basis garderobe hebt. Maak je eigen lijstje met basis stukken en zorg dat je die als eerste koopt. Dan heb je in ieder geval genoeg om te combineren! Ik ga zelf vanaf januari 2014 meedoen aan het French Wardrobe System. (heb ik ook een post op mijn blog over geschreven).




Reacties

  1. Wauw wat een prachtig meisje. En de foto's zijn ook echt cool! Ga gelijk even op haar blog kijken :) X Céline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben verliefd op haar Kenzo sweater en haar lange benen haha ;) Ik neem gelijk even een kijkje! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. erg leuk om te lezen, ook erg mooie foto's xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie meid met een leuke blog! <3

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com
    www.facebook.nl/fabulousstylews

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X