Doorgaan naar hoofdcontent

Blog of the month: November



Deze maand is Sara Blog of the month: November
Sara heeft een mooie frisse klassieke uitstraling. Zij doet mij ook qua uiterlijk denken aan Roos-Anne van de blog MODEROSA.
Aan haar outfit's kun je zien dat Sara ook een liefhebber van vintage is.
Blogurl: http://this-is-not-another-blog.blogspot.nl/
7 looks, 7 ways, 7 days



Waarom ben je gestart met bloggen:
Hoe cliché het ook klinkt, ik vind het erg leuk om blogs te lezen en foto’s te kijken! Toen ik klein was hield ik altijd dagboeken bij waar ik hele verhalen in schreef, maar dat is er na een tijdje gewoon bij ingeschoten. Toch is het fijn om ergens je ei kwijt te kunnen en daar is een blog handig voor! (plus dat ik eindelijk een goed excuus had om van iedere random situatie foto’s te maken.)

Hoe vaak blog je per week:
Ik probeer om de dag te bloggen, dus 3 à 4 keer per week.

 

Wat probeer je met je blog te bereiken of heb je al bereikt:
Durf te dragen wat je leuk vindt! Vroeger trok ik het me altijd erg aan wat mensen van mijn kleding vonden, maar waarom eigenlijk? Je stijl is in feite een verlengstuk van jezelf, dus ik hoop met mijn blog mensen te inspireren om kleding te dragen omdat ze het leuk vinden, niet omdat andere het leuk vinden.

Mijn stijl:
Van alles en nog wat! Als ik het zou moeten samenvatten: een beetje alternatief maar wel draagbaar.


Beauty:
Van beauty en make-up heb ik absoluut geen verstand. Ik draag altijd dezelfde make-up, namelijk: een beetje foundation, rouge, eyeliner en mascara. Voor mijn eigen veiligheid, want zodra ik ga experimenteren ziet mijn gezicht eruit als een mislukt schilderij.

Shoppen:
Het liefst shop ik online! In de winkels hangt alles vaak chaotisch door elkaar, terwijl je op websites alles heel duidelijk kunt organiseren en bekijken. Bijkomend voordeel: je kunt heel specifiek naar iets zoeken, zodat je minder het risico loopt andere toffe dingen te kopen zodat je bankrekening weer geplunderd wordt.


Accessoires:
Statement kettingen vind ik heel tof, maar er zijn maar een paar dingen die ik echt dagelijks draag: een horloge dat ik van mijn ouders kreeg voor mijn 18e verjaardag, twee zilveren ringetjes en een armbandje dat ik kreeg van vriendinnen toen ik ging verhuizen.

Trends:
Eerlijk gezegd ben ik helemaal niet zo heel goed op de hoogte van trends.Tuurlijk ,  ik zie regelmatig ‘dezelfde’ dingen voorbij komen op blogs, maar wat de echte high fashion trends zijn? Ik heb werkelijk geen idee. Overigens vind ik zo’n geruite blouse om geknoopt en die fake fure trend wel heel gaaf!



Merken:
De meeste items in mijn kledingkast komen van H&M, Primark, Zara, Boohoo en Asos. Niet echt topmerken dus, maar ach, ik heb liever méér goedkope kledingstukken dan één dure!

Schoenen:
Dr. Martens zijn echt mijn favoriete schoenen aller tijden! Het is zelfs zo erg dat ik het mezelf soms moet verbieden om ze niet wéér aan te trekken.


Stijlicoon:
Hmm lastig, ik heb eigenlijk niet een bepaald stijlicoon. Inspiratie voor outfits haal ik van lookbook, blogs of tumblr.

Kleur:
Eigenlijk van alles en nog wat, maar weinig pasteltinten.

Favoriete outfit:
Ik zou een heleboel leuke outfits kunnen verzinnen, maar eigenlijk draag ik het liefst gewoon joggingbroeken, leggings met oversized sweaters/shirts of een onesie. Overigens vind ik het juist ook leuk om me wat hipper te kleden dan een verschrikkelijk oncharmante joggingbroek, dus dat doe ik buitenshuis. Maar zodra ik thuis ben duik ik meteen in mijn campingsmoking!


Favoriete outfit voorjaar/zomer:
Een skaterskirt met een blousje of muscle tee!

Favoriete outfit herfst/winter:
Fijne warme wollige gebreide truien en dan het liefst oversized! Gecombineerd met een destroyed jeans om het wat stoerder te maken en mijn geliefde Dr. Martens.

Op mijn wensenlijstje:
Ik ben echt al eeuwen op zoek naar een mooie blauw/wit gestreepte top en hét perfecte vintage spijkerjack. En stiekem wil ik eigenlijk ook wel Jeffrey Campbell Lita’s, maar ik heb mezelf voorlopig verboden om schoenen te kopen.


No-go:
Iets dragen omdat het ‘in’ is. Soms ben je geschikt voor een trend en soms gewoon totaal niet. Dat het in is betekent het niet dat jij het ook persé moet dragen. Draag dan liever iets dat misschien niet de trend van het moment is, maar dat wel bij je past! (:

Leuke tips:
Als je weer eens géén idee hebt wat je aan moet trekken kan de kledingkast van vader/vriendje/broer plunderen nog best een optie zijn. Een fijne grote trui kun je met een ketting of rokje heel leuk combineren!


Reacties

  1. Wat een leuke stijl <3 Sara heeft er een volger bij :) X Ceetje.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieve post, heel erg bedankt! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Ik ga gelijk een kijkje nemen op de blog :)

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com
    www.facebook.nl/fabulousstylews

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er leuk uit! Ik neem ook gelijk even een kijkje op het blog!
    Ik volg je! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk om te lezen!

    Liefs, Tessa
    www.beautylipss.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X