Doorgaan naar hoofdcontent

Favorites of the month: October


Cute♡

Afgelopen maand had ik niet zoveel tijd om te bloggen omdat ik het erg druk had met werken en als je laat thuis ben heb ik niet zoveel zin om achter de pc te kruipen. Veel voorwerken was ook niet mogelijk en dit zal de komende tijd ook zo wezen. Ik wil wel proberen om drie nieuwe blogpost artikelen online te zetten, zodat mijn blog wel actief blijft. Deze week krijg ik het ook erg druk, veel werken en donderdag ga ik naar de Press Days in Amsterdam . Daar komt uiteraard een blogpost over..Ga jij zelf ook naar de persdagen van Puur PR en Ganbaroo PR PR.. Ik ben erg benieuwd wat mij te wachten staat.
En ondanks de drukke week die mij te wachten staat, hoop ik toch nog wel tijd voor ontspanning te vinden.

Lekker wezen shoppen. Daar word ik blij van. Takke Fashion heeft leuke betaalbare kleding van goede kwaliteit, van baby tot grote maten voor dames.


Tijdschriften, ik hou er nog steeds van. Ook al is alles digitaal. Lekker op de bank, iets in je handen wat je vast kunt pakken, tastbaar daar houd ik van.. Niet altijd, alles digitaal.En zo is het alweer de maand november.. Wat gaat het toch snel...!
Untitled | via TumblrLove ♥

♥ Annemieke

Reacties

 1. Leuke foto's! Ben dol op tijdschriften!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O leuk, maak je ook artikel van wat je bij de Takko gekocht hebt ?
  liefs, sara

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X