Doorgaan naar hoofdcontent

Isabel Marant pour H&MShopping: MARANT, MARANT, MARANT

Nou ik zal jullie het grote nieuws vertellen hoe ik aan mijn Isabel Marant voor H&M items kom.
Al rond 10.00 uur of een paar minuten erna kon ik al inloggen en mijn shoppingbag vullen met items maar betalen hoo maar. De site lag eruit en via de telefoon lukte het ook niet, want ja mijn mandje stond wel gevuld met items en die wilde ik niet kwijtraken...


Rond half 11 ging ik bellen, 10 minuten gewacht, maakte de batterij van de telefoon duidelijk dat die bijna leeg was.. Ik weer balen en schelde. Dus opladen een paar minuten en weer bellen, viel die uit.. En via de site kreeg je ook iedere keer een melding dat je in een wachtrij werd gezet en ik meerdere malen op die knop drukken, ja je wordt ongeduldig, zielig eigenlijk wel tot 12.10 uur ben ik bezig geweest en gelukkig na een paar keer dubbelklikken kon ik op de H&M site en wat bleek mijn shoppingbag bleek niet leeg, de items waren gelukkig nog aanwezig dus ik snel naar de kassa en mijn bestelling is geplaatst.. Ik blij!!! Hopelijk past het allemaal....

Afgelopen woensdag kwam mijn H&M pakketje binnen met de bestelden Isabel Marant items. Een top, zijden blouse, rode leren broek en pumps.
Jammer genoeg is de rode leren broek te klein en ik twijfel betreft de pumps want mijn linkerschoen is te klein en mijn rechterschoen zit goed. M'n moeder vertelde dat je ene voet altijd iets dikker is als de ander.
Maar om € 150,- aan miskoop qua schoenen die pijn doen ook al is het van mijn favorieten ontwerpster, ik heb ook nieuwe sneakers nodig die ik vele male meer nodig heb dan pumps want pumps draag ik zelde tot bijna haast nooit meer. € 150,- is nu en zeker in deze tijd veel geld, dus ik heb besloten om de pumps retour te zenden.
Het is overigs maat 39.

Gelukkig heb ik wel twee leuke tops die ik met leuke goedkopere pumps en broek kan combineren om een Isabel Marant Look-A-Like-Outfit te creëren.
Ik uiteindelijk weer happydepeppy
En ja in tijd van bezuinigingen moet je goede en verstandige beslissingen kunnen nemen qua geld. Ook al is het nog zo moeilijk. Ik zal vast wel pumps vinden die er op lijken maar dan goedkoper. Ook zal ik er misschien wakker van liggen of moeten slikken maar nieuwe sneakers ben ik vele male blijer meer nodig dan te kleine designer pumps waarin mijn tenen en voeten het uitschreeuwen van de pijn.
Het hoge woord is eruit en ik voel mij erg blij en opgelucht.

♥ AnnemiekeReacties

 1. Was precies een moeilijke bevalling! Maar de kleren zijn het echt wel waard ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend jammer van de pumps en broek! Maar gelukkig heb je nog andere mooie items :) Dat veren t-shirtje vind ik echt geweldig! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer van de miskopen, maar het scheelt je inderdaad weer wat geld, dat maakt het wat minder erg. Hele leuke tops!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je het terug moet sturen, die pumps zien er gaaf uit! Maar veel plezier met je andere aankopen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk items! Ik stuur ook wat dingen terug!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. omg, I'm so jealous!
  amazing stuff!
  following, kisses x
  http://fashiongirlfromtown.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X