Doorgaan naar hoofdcontent

Hotspot: Luden Amsterdam


Als ik een dagje naar Amsterdam ga en ik heb honger dan ga ik negen van de tien keer naar dit tentje. Het ligt lekker centraal, bij de leuke gezellige winkelstraat 'Kalverstraat' en De Negen Straatjes in Amsterdam.

Als ik bij dit tentje ga eten bestel ik altijd de clubsandwich. Ik had een periode, de tentjes waar ik at dat ik de clubsandwich moest eten, gewoon om te vergelijken waar die het lekkerste was. Deze clubsandwich staat in mijn top 3. Hoewel ik wel vond dat er te veel kipfilet op zat. Dit heb ik toen ook aangegeven..
Mijn BFF besteldt vaak de chocolade mousse en die vinden wij echt ontzettend lekker...
Luden heeft een Brasserie en een Restaurant. De sfeer is donker, hout, en sfeervol. Hoewel ik wel vind dat ze wat meer aan de toiletten moeten doen. Misschien een renovatie!
Luden Amsterdam is iedere dag open vanaf 12.00 uur.Er zijn vast genoeg andere leuke tentjes die centraal liggen maar die weet ik niet te vinden! Waarom zoeken als je al iets fijns gevonden hebt.
Misschien weet jij nog wel een paar leuke tentjes die centraal in Amsterdam liggen dichtbij de winkelstraat en De Negen Straatjes.

Luden Amsterdam
Spuistraat 304-306
1012 VX Amsterdam
020-6228979

http://www.luden.nl/
http://www.ludenamsterdam.nl/

♥ Annemieke


Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X