Doorgaan naar hoofdcontent

Lente en Zomer kleuren van 2011

Vertaalt van het Engels naar het Nederlands,. Sommige zinnen zijn in het niet goedse :-P Nederlands, maar ach is dat nou zo heel erg,, nee het gaat tenslotte om de kleuren...

Voor de lente / zomer seizoen 2011 hebben ze naar voren gebracht vijf belangrijkste kleur trends.

Kleding

Viering
De kleuren die deel uitmaken van dit kleurtrend voorjaar van 2011 worden meestal vernoemd naar bloemen: iris, altviool, narcis, papaver, en geranium. Uiteraard moet dit kleurenschema fancy neem je, men moet dit worden uitgewerkt in uw kledingkast voorjaar van 2011 als een onderdeel van uw florals ..

spring 2011 color celebration
Abstractie
Ik moet bekennen niet bevalt dit kleurenpalet in de leastl de turquoise botst met de kastanjebruine aan mijn oog, en hoe geelgroen maakte daar heeft me verlaten stumped. Dit is een kleur trend voor degenen die zijn luid en trots.
spring 2011 clothing colors

New Classic
Volgens Lenzing nieuwe en onverwachte wendingen op klassieke elementen, en natuurlijk heldere pigmenten, zal zich ontwikkelen tot nieuwe klassiekers. "Stoffen zijn klassieke, materialen hetzelfde, maar alle elementen zijn enigszins verdraaid: vezels in ongewone garen spinnen en-tellingen, klassieke weefpatronen in atypische materialen botste met een nieuwsgierige geblokte design, een borduurwerk waar je had het niet verwacht - niets luid , om net genoeg je schrikken. "
summer 2011 colors

Waterige
Zetelend als / Zomer 2011 kleur trend 'waterige' onze favoriete lente is ook het meest gevaarlijk. Een voor de hand liggende kleuren-thema voor de lente van 2011 vanwege zijn nautische tonen, zoals evidentie is ook wat waarschijnlijk om het te zien lui uitgelegd en toegepast - een gevaar voor de ontwerpers en labels op zoek naar kleuren toe te passen seizoensgebonden hun basics. Om te voorkomen dat dergelijke onjuiste Lenzing denk dat het moet worden gebruikt met "zwevende" stukken waar de stof is de focus, een interpretatie van de doorzichtige kleding trend lijkt een sterke mededinger als u van plan om het thema te werken deze kleur door middel van je garderobe.
spring 2011 nautical colors

Perleage
Subtiele kleuren, een bar voor de gitzwarte, dit is een kleur trend alles over glans; van kracht, luxe en stralende kleuren Menat overeen te komen met je stralende zomerse kleurtje.
spring 2011 color

Lingerie / Badmode voorjaar van 2011 Kleur Trends

Samen met hun te nemen over de motieven die we dragen in het voorjaar van 2011, hebben Interfilière bracht ook hun interpretatie van de kleur van het seizoen trends. Hun keuze voor de kleuren die je moet plukken voor uw badkleding en lingerie zijn een eclectische waaier van tinten en die beter geschikt voor dan ze zijn zwembroek op het boudoir.
spring 2011 color

Leder voorjaar van 2010 Kleur Trends

Le Cuir A Paris is een andere modetrend gebaseerde gebeurtenis, hoewel verschillend van Interfilière in dat het zich concentreert op leer en bont trends. Hun houwelen voor Lente / Zomer 2011 kleur trends zijn onderverdeeld in vijf afzonderlijke motieven:
Archaïsche Tuin
"Het bereik is gewit, steenachtige, minerale of delicaat fruitig. De zachtheid van vervaagde, vluchtig, licht en ernstige kleuren."
spring 2011 color

Onderwater Variatie
"Het bereik duikt in het blauw, en strekt zich uit tot een aqua groen. Zee-anemoon roze wordt versterkt door inktzwarte blauw en paars. Marine en bruine donkerder het landschap. White zeepbellen Vernieuw de verzadigde atmosfeer."
underwater color

Tropische Dramaturgie
"Het bereik is zonne-energie, gloeilampen, kruidig en verstikkend. Geel zingen op de top van zijn stem, onbevangen papegaai groen, het oranje van Tibetaanse monniken, het hele spectrum van rood van paars naar zalmroze. Bushy bruin, diep blauw."
tropical color

Enchanted Picknick
"Het bereik je tanden zet op de rand. De neon kleuren zijn wit geworden. Jelly roze is transparant, de pastels zijn meer dan helder. De brights in brand, getemperd door een redelijk grijs en een gemeten beige."
picnic color

Schimmige Shores
"Het bereik is getint met plantaardige kleuren baadt in het rood, scheepsromp;. Dark navy, hut, sterke groene, canvas of kleuren, gebleekt verlicht door het zout, verkleurd door de zon en de zee.."
beach color

Reacties