Doorgaan naar hoofdcontent

Dé modekleur voor 2011: Kamperfoelieroze

 


Volgens Pantone wordt Honeysuckle ofwel kamperfoelieroze de kleur voor 2011. Het toonaangevend kleurcoderingsbedrijf organiseert elk jaar een wereldwijde ondervraging onder designers.
De kleur wordt samengevat als energiek, nieuw en dapper. Niet alleen kledingontwerpen krijgen deze kleur, interieurdesigns, beautyproducten zullen ook vaker in deze kleur verschijnen.

'In tijden van stress hebben we een kleur nodig die onze geest verlicht. Kamperfoelieroze is een pakkende en stimulerende kleur die adrenaline geeft, perfect om de zorgen even mee te laten verdwijnen', voegt kleurenvoorspeller en directrice Leatrice Eiseman toe.

Rood is de moederkleur van kamperfoelieroze en wordt gezien als de meest fysieke kleur van het spectrum. De positieve kwaliteiten heeft kamperfoelieroze er van geërfd. De zoete aanstaande modekleur omschreven als een dynamische roodachtige roze.
Andere kleuren die volgens Pantone populair zullen zijn vind je op de site van Pantone. De modekleur van 2010 was volgens Pantone turquoise.

♥ Annemieke

Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X