Doorgaan naar hoofdcontent

Autum and Winter 2011-2012

We zijn nog niet eens bekomen van de winter van nu 2010-2011. Of de trends voor het allernieuwste winterseizoen is alweer in volle gang,, Zelf vind ik om gek van te worden, de zomer is nog niet eens begonnen, maar zo werkt het in de modebranche..
Zelf heb ik deze tekst van een onwijze gave site vandaan en het is vertaald in het Nederlands, dus misschien dat sommige zinnen niet kloppen..Om eerlijk te zijn had ik niet zo'n zin om alle zinnen goed te laten kloppen, maar mijn lieve volgers, jullie komen er vast zelf wel uit omdat jullie ook modeverslaafde zijn,het komt dus goed,,, 

We zijn nog niet ten volle te waarderen 2011's modetrends en we hebben zelfs niet doorgegeven via de koudste dagen dat de winter zal te bieden hebben, maar ondanks dit, in een paar maanden de herfst / het najaar van 2011 catwalk vertoning zal York raakte het graag van New en Parijs een voorsprong op hun introductie in winkels in eind 2011. Dus veel van de wereld trend, is de voorspellers hebben lange tijd de beschikbaarheid van hun neemt over de trends die we zullen moeten dragen wanneer het seizoen hits. De meeste daarvan zijn in de vorm van de industrie alleen gidsen, maar vandaag kunnen we bal een kijkje nemen in het kristal en krijg een sneak peak op het seizoen kleur van de trends.


Deze bijzondere kleur trends komen uit Design Options, een trend forecasting bedrijf uit Zuid-Californië.
Als zodanig zijn ze sterk beïnvloed door de omgeving, en het zal niet tot dichter bij het seizoen dat ......com kunt u een kijkje bij enkele van het jaar de wereldwijde trends van de kleur.
Omdat het ontwerp-opties zien, herfst (val) / winter 2011 zal zes onderscheidende kleur trends:

Nu Vogue
Avant-garde en de heersende chic. Brons tonen van state of the art stijl flirt eindeloos met vet vertrouwen. Olive garens gemengd met nuances van bleke Goldenrod geven breit een verleidelijke aantrekkingskracht .


Stedelijke Romantiek

Een verhaal van de grootstedelijke melodrama. Midnight blue en zilver, grijs tinten van de culturele diversiteit en kosmopolitische geven getextureerde stiksels evenwicht en charme. Memoires van de stad nostalgie.


Edge of Night

Buiten de grenzen van de duisternis. Mysterieuze schaduwen van het bos groen en pruim versterken lovertjes randen en ruches chiffon. Diep violet tinten van uitbundigheid ring een oproep van precisie gemanipuleerd, zijden garen. Zilverkleurige afwerking geven weelderige motieven toegevoegd vernuft.

Vul Seeker

Het nastreven van extravagante versieringen. Luscious tinten hot pink verstrengelen majestueuze wijze in bastiste en zijden silhouetten. Oranje tinten van overvloed zekering methodisch op een doek van raschel breien


Maanziek

Spellbound en romantisch sensueel. Groenachtig gele tinten van nostalgie zekering ritmisch met gedurfde saturaties van aquamarijn en donkere Sienna. Koper vlekjes Bedazzled resoneren met prachtige levendigheid temidden van zachte patronen van koninklijk blauw fluweel.

Reacties