Doorgaan naar hoofdcontent

Blog of the month: August



Deze maand is Cherelle Blog of the month: August
Cherelle heeft een grote liefde voor vintage kleding en shopt het liefst bij haar grootmoeder in de kast.
Blogurl: http://laccherelle.blogspot.nl/
7 looks, 7 ways, 7 days




Waarom ben je gestart met bloggen:
Schrijven en fotografie waren altijd al een grote passie, als meisje op de middelbare school begon ik te zoeken naar een iets waarmee ik dat kon uitten. Zo begon ik met het plaatsen van wat schrijfsels en al snel vormde zich dat tot een blog! Op een gegeven moment maakte ik kennis met de wereld van fashion bloggers en daar startte mijn liefde voor mode, iets wat ik graag combineerde met mijn blog.

Hoe vaak blog je per week:
Twee Ă¡ drie keer per week. Ik heb diep respect voor de bloggers die iedere dag weer een verrassend artikel online weten te publiceren. In drukkere periodes heb ik al moeite met Ă©Ă©n artikel per week. Ik wil graag bloggen wanneer mij dat uitkomt, niet omdat het mĂ³Ă©t, no pressure!


Wat probeer je met je blog te bereiken of heb je al bereikt:
Wat ik ermee probeer te bereiken is voldoening geven aan mezelf. Een stukje creativiteit waar je op terug kunt kijken en een plekje hebben waar je helemaal jezelf in kwijt kunt. In de werkelijkheid is het veel meer dan dat, hoor. Door mijn blog heb ik zoveel inspirerende en mooie personen ontmoet, veel geleerd, wensen uit laten komen en ik denk met veel dankbaarheid terug aan alles wat ik gekregen, meegemaakt en gezien heb!

Mijn stijl:
Toevallig heb ik gister rondgesnuffeld in de fotoboeken uit mijn kindertijd en kwam erachter dat ik vroeger echt een ‘meisje-meisje’ was. Strikjes, jurkjes en veel roze. Eigenlijk is dat altijd wel een beetje gebleven, met als enige verschil dat ik dat roze liever omruil voor zwart. Daarnaast heb ik enorm veel liefde voor tweedehands. Stoer en meisjesachtig met een vintage randje, dat lijkt me de juiste omschrijving.


Beauty:
Qua beauty ben ik niet zo spannend, op mijn rode lippenstift en nagellakcollectie na. Foundation, eye-liner en mascara is eigenlijk alles wat ik dagelijks gebruik.

Shoppen: 
Ik ben zo’n typisch persoon dat een impulsaankoop moet doen wanneer ik niet zo lekker in m’n vel zit.. Oeps! Daarnaast ga ik alle tweedehands winkeltjes in verschillende steden en op vele markten af. Ik bestel veel via het internet (met Asos en Nelly.com als favo’s) en koop soms wat bij de welbekende Monki, Zara of H&M. Dan is er ook nog de kledingkast van grootmoeder die ik maar al wat graag plunder.


Accessoires:
Zilveren armbandjes en oorbellen, geĂ«rfde ringen en wat eye-catchers van Fashionology. Dat zijn mijn ‘all time sieraden basics’ en ga zonder de deur niet uit.


Trends:
Die maxi-skirts blijf ik geweldig vinden! Daarnaast zie/draag ik graag de ‘festival-look’.

Merken:
Als ik ergens niet om geef, dan zijn het merken. Ik let er eigenlijk ook nooit op.

Schoenen:
Ik ben echt een loafers en laarsjes persoon. Je zal me niet vaak sneakers of pumps zien dragen. Nee, geef mij maar een paar goede Dr. Martens of enkellaarsjes met studs.

Stijlicoon:
Een specifiek stijlicoon heb ik niet. Ik haal mijn inspiratie liever van bloggers en van de straat.. Jullie zijn allemaal een beetje mijn stijliconen!

Kleur:
Zwart, wit, grijs en denim blauw.

Favorieten outfit:
Een high-waisted short met een basic shirtje en een oversized (opvallend) vest, een mooie leren riem en/of een flaphoedje om het af te maken.

Favorieten outfit voorjaar/zomer:
Een tuinbroekje met een cropped topje eronder en een vintage zonnebril.

Favorieten outfit herfst/winter:
Een zwarte leren broek met een oversized blousje erop.


Op mijn wensenlijstje:
Een topje met palmbomen erop. Palmbomen zijn zo vrolijk!

No-go:
Vans, een spijkerbroek en daarbij een basic topje. Zo saai! Die sneaker wedges (Isabel Marant look-a-likes) heb ik ook nooit echt gewaardeerd, evenals leggings.. Brrr!

Leuke tips:
Duik eens de markt op of wees creatief! De onderkant te lang? De mouwen te groot? Ik shop vaak bij de mannenafdeling en met behulp van de schaar maak je er zo weer wat passends van.




Reacties

  1. wat een leuke stijl heeft ze. maar even een kijkje nemen op haar blog. Leuk idee trouwens... blog van de maand!
    x fashialies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke post, blog van de maand. Zal zeker eens een haar blog bekijken :p

    www.thefashionpandacrew.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat een leuk bericht! Ik ga gelijk even op haar blog neuzen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke stijl heeft ze !!
    Owja, hih ik volg jou nu ook natuurlijk terug hih!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een leuk blog heeft ze!
    echt interessant om te lezen x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kleding draagt ze en mooie blog!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk interview! Ik vind de blog van Cherelle erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X