Doorgaan naar hoofdcontent

Andrélon Natuurlijk Puur Anti Klit Spray




Product informatie:
Product: Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen Anti-klit Spray met natuurlijke groente thee extract & vitamine C voor vermoeid haar en dof haar..
0% siliconen, parabenen & kleurstoffen
Prijs: € 3,79 bij Kruitvat
Proefdiervrij: Nee, ik blijf het jammer vinden dat de grote merken nog niet met de alternatieve manieren werken, terwijl dit allang haalbaar is.
Ingrediënten: Aqua, Polyquaternium-16, Camillia, Sinensis Leaf Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Maltodextrin, Disodium EDTA, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Sodium Hydroxide, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geranoil, Hexyl Annamal, Limonene, Linalool.




Wat belooft het:
Andrélon Natuurlijk Puur is een ontspannende haarverzorgingslijn met natuurlijke en pure ingrediënten. Het geeft je haar net dat beetje extra volume dat het nodig heeft. De Zuiver & Zen Anti-klit Spray van de Natuurlijke Puur lijn is speciaal ontwikkeld voor haar dat snel vet wordt. De Anti-klit Spray is verrijkt met Groene thee extract en Vitamine C en verzorgt je haar zonder het te verzwaren. Je haar is makkelijk doorkambaar en ziet er verzorgt uit. De ontspannende geur zorgt ervoor dat je haar heerlijk ruikt.

Hoe werkt het:
1. Was je haar met een shampoo.
2. Verdeel de anti-klit spray rijkelijk over je ( handdoek droge ) haar.
3. Breng je haar in model zoals je gewend bent.

Mijn ervaring:
Lief mooi flesje. Zit helemaal vol!! Hoe geweldig is dat, echt waar voor je geld!
Ruikt lekker en fris. De geur moet je vergelijken met koude Picknick groene thee die is afgekoeld. Ik heb twee spuitjes voor mijn haarpunten ( 5 cm) gebruikt. Die voelen vaak droog, dof en stug aan. Soms pluist het ook. De spray heb ik daarna met een kam in mijn haren gekamd. Ik merkte wel direct verschil. Goed doorkambaar en mijn punten voelden ook zacht aan. Lekker spul ook doordat het vrij is van siliconen, parabenen en kleurstoffen. Ik ben mij er steeds bewuster van dat ik eerlijke, proefdiervrije producten zonder of met bijna geen troep wil gebruiken, want waar dit eigenlijk goed voor is al die extra toevoegingen van chemische troep? Jammer genoeg zijn niet alle producten dierproefvrij terwijl ze zich wel bezig houden met minder troep in hun producten. Wel erg vreemd.


Ben jij bekend met de nieuwe haarverzorgingslijn van Andrélon Natuurlijk Puur?
Zoja, wat vond je ervan..♥


Reacties

  1. Ik heb de gehele lijn en gisteren na het douchen voor het eerst deze spray gebruikt (er staat dat je soms veel moet gebruiken) en merkte vanmorgen dat het toen ook nog beter doorkamde!

    Ik vind het dus wel een fijn product :)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de shampoo.
    Ben er blij mee, want ik wil geen troep
    meer in mijn haar met siliconen enzo.
    Ik kreeg er de laatste tijd veel huidschilvers van.
    Nu gaat het goed gelukkig.

    XO

    www.myownfairytale.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je review klinkt goed, misschien moet ik hem eens gebruiken! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeh ja, lijkt me onwijs fijn! Ga ik zeker even halen :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Handig! Nu mijn haar weer langer wordt is dit ook wel wat voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X