Doorgaan naar hoofdcontent

Roc gezichtscrème Hydra+ Light 24h Comfort Hydrating Cream




Product informatie:
Merk: Roc
Product: gezichtscrème
Prijs: rond de 20 euro. Ik kocht het in de aanbieding voor 14 euro
Proefdiervrij: Nee, jammer genoeg niet
Ingrediënten: Aqua, Cylopentasiloxane, Isononyl Isononanoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Hydroxyethyl Urea, Glycerin, Hexyldecyl Stearate, PEG-100 Stearate, Tocopherol, Panthenol, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Vegetable Oil, Bisabolol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Dimethicone Crosspolymer, Caprylyl Glycol, C13-14 Isoparaffin, Myristyl Alcohol, PEG-75 Stearate, Stearyl Alcohol, Ceteth-20, Steareth-20, Laureth-7, Polyacrylamide, Acrylate/C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxyethylcellulose, Ammonium Lactate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Phenoxyethanol, Parfum


Wat belooft het:
De nieuwe Hydra+ comfort hydraterende crème combineert het hydraterende ingrediënt Hydrovance met vitamine en voedingsstoffen om water aan te trekken en vast te houden. De combinatie bouwt ook de reserves van voedende ingrediënten op, om de huid voortdurend te hydrateren tijdens de dag, terwijl de huidbarrière wordt versterkt om vochtverlies tegen te gaan.
Resultaten: Uw huid is intens gehydrateerd en zal 24 uur lang comfortabel aanvoelen.

Hoe werkt het:
De lichte textuur is ideaal voor de normale en gevoelige huid. Breng dagelijks aan op gezicht en hals. Uitstekende basis voor make-up.

Mijn ervaring:
Mijn zoektocht naar een fijne en heerlijke gezichtscrème heb ik dus uiteindelijk gevonden. Hoewel ik niet echt tevreden ben met de ingrediënten die de makers eraan toevoegen werkt deze crème wel erg fijn voor mijn huid. In mijn vorige blogposten schreef ik al over gezichtscrèmes die ik niet goed vond voor mijn huidtype.
http://fashion-ladylovely.blogspot.nl/2013/02/dagcreme-vs-dagcreme.html
http://fashion-ladylovely.blogspot.nl/2013/03/garner-skin-naturels-dag-en-nachtcreme.html


Ik ging voor advies naar de schoonheidsspecialiste van de DA. Bij haar ben ik vaak geweest voor een schoonheidsbehandeling en zij kent mijn huid erg goed. Ik wilde geen crème waar te veel troep in zit. Die niet te vet is en de rode, schrale plekjes doet verdwijnen. Sommige dingen kan je niet voorkomen, al die troep in de verzorgingsproducten.

Toen ik een maand geleden deze crème voor het eerst gebruikte vond ik het een hele fijne crème van textuur. Beetje waterachtig maar daar ben ik ook van teruggekomen. Het uitsmeren was echt heerlijk. Ik vind dit z'n fijne crème meer heb ik er niet over te zeggen.
Ik merk ook echt dat het helpt. Mijn gezicht is stralender geworden. Het voelt na het douchen niet trekkerig aan als ik na het reinigen mijn gezicht met een gezichtslotion schoonmaak. Het laat een ietsje heel klein beetje een vettig laagje achter maar niet zoveel als mijn vorige gezichtscrèmes. De rode, schrale plekjes zijn ook 9 van de 10 keer niet meer aanwezig of zichtbaar. Mijn gezicht is gewoon heerlijk zacht en voelt gevoed aan. De crème ruikt ook onwijs lekker, ken je Optimel yoghurt beetje die perzik smaakt, zo ruikt de geur. Dit is een dure crème maar dan heb je ook wat.

Welke gezichtscrème gebruikt jij ?

♥ Annemieke




Reacties

  1. Niks voor mijn huidtype, maar op zich wel interessant, goeie review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dure clarins creme van €50,- :D

    Geen roc te veel chemische stoffen die je huid helemaal niet gebruikt is mijn ervaring.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X