Doorgaan naar hoofdcontent

Nederlandse IT-Girls


Amerika heeft ze, Engeland heeft ze. Ieder land heeft ze wel. Die meiden of vrouwen die bepalend zijn in wat zij doen en wat zij dragen. Meiden/vrouwen die precies de catwalklook kopiëren of er hun eigen stijl van maken. Die de laatste trends volgen of juist de trends maken. Meestal zijn ze een beauty en zijn erg rijk.
Iedereen wilt hun zijn!

Ook Nederland heeft anno nu hun eigen IT-girls die bepalen wat er gebeurd in fashion en beautyland. Het zijn met name actrices, ontwerpers, stylisten en nieuw, bloggers. Deze meiden doen er nu al aan toe en ik weet zeker dat ze nog lang meegaan en niet vergeten worden. Die al veel bereikt hebben en nog meer gaan bereiken. Meiden die ik bepalend vind en een echte IT status verdienen.
Mijn IT-Girls Lijst

Top 6

1. Lizzy vd LigtDeze meid studeert voor styliste en werkt met 1 van de grootste styliste van Nederland Danie Bles. Lizzy
blogt over haar leven en plaats hele stijlvolle en inspirerende outfits. Isabel Marant is 1 van haar favorieten merken die je vaak terug ziet in haar blog. Lizzy  gaat groot worden dan dat ze nu al is. Zij is mijn favorieten blogger.
http://www.lizzyvdligt.com/

2. Cindy van der Heyden

De stijl van Cindy en haar attitude spreekt mij enorm aan. Zwart, wit, toren hoge hakken, big lang haar, een printje of kleurtje. Haar outfits zijn volwassen en rustig maar toch zo bijzonder door de speciale details die het heeft.

3.  Cynthia Schultz
Parijs fotoverslag november 2012

MissLipgloss.nl is èèn van Nederlands grootste beautyblog! Blogt sinds 2006 en plaats twee keer per dag een nieuw artikel. Je vindt er echt van alles maar met name gaat het over beauty. Een super handige site en is zeker de moeite waard om te volgen.
http://www.misslipgloss.nl/

4. Sabrina Meijer

Haar kleding heeft altijd bijzondere vormen, het bestaat uit een mooi materiaal en de combinaties zijn ook altijd apart.Waarvan je denkt Oke kan dit ook. Soms lijkt het wel mannelijk maar dan zie je een vrouwelijk touch. Het bijzondere aan haar vind ik dat ze durft en toch veel rust uitstraalt ( op de foto's) !
http://www.afterdrk.com/

5. Serena verbon

Beautylab is een van de grootste online platformen van Nederland. Deze prachtige site is meer dan alleen beauty. Je leest er ook artikelen over fashion, interieur, food, boeken, games, films & series, reizen, sport & gezondheid.
http://www.beautylab.nl/

6. Yara Michels

Haar stijl vind ik speels, vrouwelijk met een vleugje stoer. Door haar blonde haar en brede lach maakt het haar outfit vriendelijk en wederom speelt. Magazine editor bij de Nederlandse Elle. Haar blog is haar persoonlijke style dairy.

Heb jij zelf een favorieten IT Girl. Of wie vind jij de leukste van deze top 6.
Laat mij dit weten. 

Reacties

 1. Leuke blogs! sommige kon ik nog niet!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I can't understand the writing but I love your blog!! ..X

  http://www.pennyandpolaroids.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben 't er helemaal mee eens! Prachtige meiden met een gevoel voor stijl :-)

  xo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Sommige kende ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, de meeste kende ik al :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cool post! I am really excited about your blog and can't wait to see your upcoming posts! I just started following you via GFC and Bloglovin!

  If you have time, please check out my blog and if you like it maybe you can follow me back too? It would mean a lot to me!

  These are my links:
  Instant Milk link
  Facebook page link
  Bloglovin link

  See you soon!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend origineel artikel! Zo leuk dat je ze even op een rijtje hebt gezet. De eerste twee ladies kende ik nog niet dus die ga ik eens even opzoeken. Leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel! Handig zo, op een rijtje. Veel kende ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X