Doorgaan naar hoofdcontent

Maison Delaneau, AntwerpenSereen, simpel en stijlvol. Eigenlijk wil je dit hotel met die restaurant en spa helemaal niet verlaten.Na een da shoppen en musea bezoeken in Antwerpen kun je stijlvol neerploffen in het super-de-luxe, mooie Maison Delaneau in de moderne wijk 't Zuid.
Het kleine hotel met elf kamers ligt midden in de mode- en kunstwijk en wil een van Europa's meest luxueuze hotels zijn. Dat lukt aardig- het is chic, minimalistisch en comfortabel. In de decadente lounge zijn steeds afwisselende kunst- en modetentoonstellingen en er worden de beste champagnes en grand cru wijnen geschonken.
De kamers zelf zijn zeer exclusief, heel privè en hebben allemaal een eigen thema. En ook hier ontbreekt het je aan geen enkele luxe.
De meest luxueuze suites hebben een Japanse tuin, een hydrobad, een privèsauna en een open haard. Maar daar betaal je ook wel per nacht voor. Er zijn ook simpelere en goedkopere kamers, die helemaal sereen zijn ingericht met een dubbele regendouche als troostprijs. Om echt tot rust te komen kun je ene bezoekje brengen aan de spa. Die werkt volgens een Japanse simplicity & beauty- filosofie met puur biologische producten.

Maison Delaneau
Karel Rogierstraat 20
2000 Antwerpen

maison delaneau

maison delaneau

♥ Annemieke

Reacties

  1. wauw erg mooi, daar zou ik wel een nachtje willen doorbrengen xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X