Doorgaan naar hoofdcontent

Weleda Duindoorn handcrèmeProduct informatie:

Product: Handcrème
Merk: Weleda
Waar te koop: Etos, De Tuinen en andere bijzondere kruidenwinkels
Dierproefvrij: Ja
Ingrediënten: Zie bijsluiter ( deze heb ik niet meer)
Prijs: ?
Cijfer: 9Voor
Ik heb vooral in de winter last van droge handen. Dit wordt duidelijk als ik mijn handen gewassen heb. Soms kan een handzeep hier extra op inspelen om dat sommige producten de huid uitdrogen.
Mijn handen voelde vaak ruw en een klein beetje trekkerig aan. Ze moeten gewoon ingesmeerd worden. Ik heb geen last van winterhanden, gelukkig niet maar soms reageert je huid op bepaalde producten waar ze uiteindelijk niet tegen kunnen. Dit zal ook ik ongetwijfeld hebben. Ik smeer al heel lang met een handcrème van de Hema. Hoewel ik producten van de Hema best goed vind is deze handcrème niet geschikt voor mijn handen. De handcrème van Weleda vond ik afgelopen weekend in mijn kast en besloot dit product weer eens te gebruiken.

De geur is erg fris. Het heeft iets weg van sinaasappels maar zo zal vast de duindoorn ruiken.
Er staat een datum op deze tube tot wanneer dit product goed is. Erg handig. Vaak staan er op producten helemaal geen datum of een potje met een cijfer en letter bv 6m = 6 maanden goed na openen eerste dag.

Het uitsmeren gaat erg fijn. Een romige substantie die je langzamerhand als het waren in je handen voelt trekken. Je weet ook wanneer je klaar bent met uitsmeren omdat het dan heel stroef wordt. Meestal met andere crèmes ben je wel een tijdje zoet voordat het helemaal is uitgesmeerd. Niet bij deze crème, binnen enkele seconden is dit gebeurd. Mijn handen plakken als de crème is uitgesmeerd maar dat trekt bij waardoor je handen heerlijk zacht aanvoelen en fris ruiken.
Gedurende de dag was ik mijn handen. Ik voel iets verschil aan mijn handen nu ik de Weleda Duindoorn handcrème smeer. Mijn handen voelen nog wel wat zachter aan en tussen mijn knokkels iets ruw aan maar het is stukken minder als voorheen. Maar ik hoef niet iedere keer na een wasbeurt mijn handen in te smeren.

Na:
Na dit hele proces voelen mijn handen zacht aan en er lijkt wel een romige gloed over te zitten. Een heel bijzonder effect die ik moeilijk kan omschrijven. Ik merk wel dat ik minder moet smeren gedurende de dag. Wat ik voorheen best vaak deed.

Ben jij bekent met een Weleda product?


♥ Annemieke

Reacties

 1. Hi girl! This blog is amazing! I felt in love with it! You' ve got such an amazing style and it inspires me so much! I was wondering if you would to follow each other..let me know <3

  Http://gowestyoungcowgirl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt prettig! Wat een leuke blog!
  Ik ga je in de gaten houden.
  With lots of Love,
  Hanna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke review! Die handcrème ziet er geweldig uit. Ik gebruik momenteel eentje van biotherm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I absolutely love this,hun!
  xx
  B.
  http://www.beeswonderland.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze handcrème heb ik ook en ik vind hem heel fijn!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed, ik ben dol op handcreme, omdat ik het ook nodig heb in de kou haha!

  X
  H

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi!! Bedankt voor je reactie :)
  Ik was uitgenodigd door de PR van Nikkie plessen. Bij de Modefabriek heb ik met ze gepraat dus op die manier ben ik er terecht gekomen.

  Bedankt dat je op mij gaat stemmen. De derde ronde is nu ook online zou je nog een keer willen stemmen? :)

  http://www.followfashion.nl/fashion-bloggers-sporty-chic-2

  XxX

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X