Doorgaan naar hoofdcontent

Dagcrème VS DagcrèmeAl jaren gebruik ik dag-en  nachtcrèmes, scrubcrèmes, oogcontourecrèmes, maskertjes en heel soms een serum voor extra ondersteuning van de huid. Ik gebruik nog geen decollete crème die komt pas over 4 jaar in mijn badkamerkastje.


Diverse merken zijn mijn gezicht al gepasseerd totdat ik een heerlijke gezichtscrème van mijn moeder een keer ging gebruiken. De Dove pro-age lijn. Een heerlijke voedende crème. Ik voelde dat mijn gezicht opknapte, gevoed werd en het liet geen vettige laag achter op mijn gezicht. Jammer genoeg gaat of is dit product uit de handel gehaald want in de winkel kan ik dit product niet meer kopen. Waarom weet ik niet. Misschien is het wel via internet te verkrijgen, dit moet ik nog uitzoeken. Wel vind ik dit onwijs jammer want nu heb ik een crème gevonden die zo heerlijk is en lekker voed, stopt het.
Ik stapte over op Kruitvat Hydro: leeftijd 20 t/m 30 jaar. Ik voelde erg verschil met mijn vorige crème.
De crème van Kruitvat voelde wat waterig aan en ik kreeg tijdens de koude winterperiode last van schraalheid en roodheid op mijn wangen net onder mijn ogen. Een vettig laagje bleef ook achter. Dit product het ik ongeveer twee maanden gebruikt. Ik ben er inmiddels achtergekomen dat dit niet het juiste product is voor mijn huidtype ook al staat het wel aangegeven.

Mijn huid moet herstellen van de schraalheid en roodheid. Dit heeft wel z'n tijd nodig. Ik heb op het internet gekeken voor bepaalde crèmes maar zag door het bomen het bos niet meer. De ene persoon gaf positieve feedback, de andere heeft negatieve ervaringen. Ik heb daarom advies gevraagd bij de Etos.
De dagcrème van Garnier Skin Naturals voor de droge en gevoelige huid gebruik ik sinds 19-02 en ik merk wel iets verschil. Op mijn linkerwang is de schraalheid al wat minder tot niet zichtbaar op mijn rechterwang nog steeds hetzelfde.
De crème is voller en niet waterig. Smeer heerlijk uit, ruikt lekker en trekt snel in. Gedurende de dag is mijn huid niet zo vettig als voorheen maar een heel klein beetje. Duidelijk verschil merk ik zeker.
Hopelijk doet deze crème echt zijn werk.De nachtcrème van Garnier Skin Naturals voor alle huidtypes het ik sinds afgelopen zaterdag gekocht 23-02. Na 1 nachtje slapen zit er geen vettig laagje op mijn gezicht. Deze crème ruikt lekker en smeert goed uit. Een fijn product.
Volgende maand kom ik hierop terug of het daadwerkelijk helpt voor mijn huid.

Je ziet duidelijk verschil qua structuur van beide crèmes.
Dagcrèmes

Nachtcrèmes

Gebruik jij crèmes? Zo ja van welke merk en wat voor crème of heb jij advies welke crème ik zou kunnen gebruiken?


♥ Annemieke

Reacties

 1. Ik gebruik eigenlijk gewoon Nivea crème voor de nacht en geen dagcrème...

  Ik zag trouwens vandaag bij de DA Drogist Dove dag- en nachtcremetjes. Geen idee of dat die van jou is, maar je zou eens kunnen kijken!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet eigenlijk niet welk kleur doosje het was, weet alleen dat het van Dove was en dat ik niet wist dat dat bestond, haha!

   Xx Alex

   Verwijderen
 2. Leuk bericht! Ik gebruik zelf niet echt crème :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. It's really inspiring blog! Love at the first sight <3

  Wanna follow each other with GFC? Please let me know :)

  sausanhanifah.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I use the garnier.
  Pass on my follow me if you like, I'd like that.
  I'll leave my link http://annalisamasella.blogspot.it/
  You can also find me on Facebook, instagram, chicisimo, lookbook, bloglovin, Fashiolista.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X