Doorgaan naar hoofdcontent

Blog of the month: FebruaryDeze maand is Christina Blog of the month: February
Een 19 jarige student met een frisse uitstraling en mooi dik haar, fashionlover, post over haar persoonlijk stijl en dingen die haar inspireren.
Blogurl: http://www.fashiontornado.blogspot.nl/
7 looks, 7 ways, 7 days
Waarom ben je gestart met bloggen: Voordat ik begon met bloggen, las ik ontzettend veel andere blogs. Door andere blogs te lezen, ben ik erg geïnspireerd geraakt. Het doel van mijn blog is dan ook om anderen te inspireren. Ik hou ervan om mijn eigen ideeën, mijn stijl en mijn inspiratie met anderen te delen, op mijn eigen blog krijg ik hier de mogelijkheid voor.

Hoe vaak blog je per week: Dat verschilt per week, de ene week post ik 3 tot 4 keer en de andere week 2 tot 3 keer. Ik probeer altijd zoveel mogelijk te bloggen, maar dit lukt niet altijd i.v.m. stage en school.


Wat probeer je met je blog te bereiken: Mijn doel is dat mijn bezoekers mijn blog met plezier lezen en tegelijkertijd geïnspireerd raken door mijn blog.

Mijn stijl: Mijn persoonlijke stijl kan ieder moment veranderen, ik heb niet echt een specifieke stijl. Ik kan me de ene dag heel vrouwelijk kleden met hoge hakken en de volgende dag kies ik voor een casual outfit met sneakers. Ik hou ervan om verschillende items te combineren en ik denk daar niet al teveel bij na. Het ligt er maar net aan hoe ik mij voel en waar ik zin in heb.


Beauty: Je zult mij niet gauw zien met teveel make-up op. Wel heb ik elke dag eyeliner en mascara op, voor een kleurtje in mijn gezicht, gebruik ik blush.

Shoppen: Zoals vele andere meiden winkel ik het liefst bij de Zara, ik slaag er altijd. Ook ben ik te vinden in kleine betaalbare boetiekjes. Verder ben ik gek op online shoppen, Asos, Topshop en Nelly zijn onder andere mijn favoriete online winkels.


Accessoires: Vooral in de lente/zomer draag ik veel accessoires, zoals veel kleurrijke armbandjes en ringen. Op dit moment ben ik gek op mijn fedora hoedje van de Zara, je ziet het hoedje veel terug in mijn laatste outfit foto’s.

Trends: Ik ben geen trendvolger, ik draag waar ik zelf zin in heb of dat nou de trend van ‘’nu’’ is of niet. Natuurlijk zijn er veel trends voorbij gegaan waar ik aan mee heb gedaan, zoals de zwart/wit trend van nu.

Merken: Om heel eerlijk te zijn, kijk ik niet naar merken. Voor mij is het belangrijk dat iets bij mij past en dat het kledingstuk er goed uitziet en van goed materiaal is. Natuurlijk kan dit niet altijd aangezien ik niet altijd een groot budget heb.


Schoenen: Ik ben gek op hoge hakken en sandaaltjes voor in de zomer. In de winter draag ik het liefst comfortabele schoenen, zoals bikerboots of sneakers, maar ook enkellaarsjes zijn mijn favoriet.


Stijlicoon: Ik heb niet echt een stijlicoon. Wel vind ik Miranda Kerr en Miroslava Duma erg inspirerend. Ze hebben beiden een opvallende, vrouwelijke en creatieve stijl, maar toch heel erg verschillend.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
Kleur: Mijn favoriete kleur verschilt van seizoen tot seizoen, maar zwart en paars blijven toch een mijn favoriete kleuren.

Favorieten outfit: Dit komt terug in de foto’s

Favorieten outfit voorjaar/zomer: Dit komt terug in de foto’s

Favorieten outfit herfst/winter: Dit komt terug in de foto’s


Op mijn wensenlijstje: Op dit moment ben ik op zoek naar een perfect leren jasje in het zwart en een paar mooie tijdloze hakken.

No-go: Als er iets is waar ik een hekel aan heb is het een legging als broek dragen. Je ziet er alles doorheen en het ziet er in mijn ogen niet mooi uit.

Leuke tips: Draag vooral waar jij je goed in voelt en durf jezelf te zijn in je eigen kleding!!

Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X