Doorgaan naar hoofdcontent

Last van cellulitis
Welke groenten moeten we (meer) eten om strakke billen zonder cellulitis te krijgen?

Voor elk beautyprobleem, zoals rimpels en overbeharing, is er wel een crème. Maar meestal is het eten van de juiste producten veel effectiever. Uiterlijke schoonheid begint namelijk van binnen. Daarom gaan wij dit jaar massaal aan de beautyfood. En dit zijn de groenten waar we strakke billen zonder cellulitis van krijgen!
1. Broccoli: 
Om te beginnen bij een groente die je misschien al best vaak eet: broccoli. Deze groente wordt beschouwd als de ‘gezondste groente’ onder alle groenten om zijn beschermende werking tegen kanker. Daarnaast helpt broccoli om een jonge, stevige huid te krijgen. Ook goed zijn andere koolsoorten, zoals bloemkool, rode kool en witte kool.
2. Witlof: 
Misschien niet je favoriet, maar zeker goed. Witlof bevat namelijk veel vitamine C en kalium. Hierdoor heeft het een vocht afdrijvende werking en dat is weer goed om een strakke huid te krijgen.
3. Aubergine: 
Net als witlof heeft ook de aubergine een vocht afdrijvende werking doordat het veel mineralen en kalium bevat.
4. Komkommer:
Deze groente ligt vast al heel vaak bij je in de koelkast. Heel goed, want omdat hij veel sulfaten bevat is ie onmisbaar. Sulfaten helpen namelijk om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Wederom goed om cellulitis tegen te gaan.
5. Paprika:
Lang leve de paprika! Deze groente is goed tegen huidveroudering en zorgt ervoor dat je huid steviger wordt. Ga bij voorkeur voor rode of gele paprika’s. Hoe feller de kleur van het fruit of de groente, hoe beter!
6. Zeewier:
Kun je dat eten? Ja! En het heeft ook nog eens een enorme kracht. Algen bevatten namelijk essentiële vitaminen, mineralen, jodium en oligo-elementen. Goed voor de ontgifting van de huid!

7. Champignon:
Misschien niet bij iedereen favoriet, maar bevat veel mineralen, zoals calcium, kalium, magnesium, ijzer, zink en mangaan. En dat is allemaal weer goed voor een stevige huid. Veel champignons eten dus!

8. Sla:
Zet ook sla op het menu voor een jonge en stevige huid. Groene bladgroenten bevatten zeer veel essentiële vitaminen en mineralen voor de huid. 
♥ Annemieke

Reacties

 1. Oeh handig! Bedankt voor de tip :-)

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet alles lust ik, maar thanks voor de tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey! Just found your blog, it's so great!
  Check out mine sometime if you'd like xx

  AIMEROSE BLOG

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, wat fijn dat ik bijna alles lekker vind! Alleen zeewier... Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goeie en nuttige post babe!

  XxX Farah

  wwww.formulafarah.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eigenlijk zitten hier best veel tussen wat ik ontzettend lekker vind, sla, paprika, champignons, witlof, komkommer jammie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X