Doorgaan naar hoofdcontent

Modellengeheimen voor mooi haar.

Zoals je weet zie je vaak modellen met het perfecte mooi, glanzend haar en daarom delen sommige van die modellen hun geheim van het mooie haar met de buitenwereld.
Hopelijke werkt dit echt en krijg jij ook het perfecte haar....(je kan het proberen)
Perfect ? Ik geloof daar nou niet echt in want iets of niemand is perfect..!!!!!!


De modellengeheimen..!!

Conditioner
Smeer conditioner in je haar en zet dan een douchekapje op. Als je dan je haren föhnt met warme lucht worden je wortels en haar gestimuleerd om te groeien.
Slik vitaminen
Wanneer je vitaminen slikt herstel je haar beter en groeit het goed door.
Gebruik zo min mogelijk stijl of krultangen
Omdat het gebruik hiervan je haar ernstig kan beschadigen. Kan je niet zonder? Dan moet je je haar extra goed verzorgen.
Genoeg slaap
Als je genoeg slaapt leef je gezonder. Dat heeft dus ook invloed op je haar


Tips voor mooi, glanzend en sexy haar..!!

1. Vitamine E
Het eten van voedingsmiddelen met vitamine E zijn zo goed voor je, dat bepaalde shampoos en conditioners het ook bevatten. Voor meer glans op je haar, zijn deze producten dan ook aan te raden.
2. ConditionerAls je twee keer per week een conditioner gebruikt, houdt je je haar gezond en gevoed. Pas als je lokken in een goede conditie verkeren, zullen ze er glanzend uitzien.
3. Zo min mogelijk haarproductenVerschillende haarproducten plakken als het ware aan je haren vast en zijn hierdoor erg moeilijk uit te wassen. Zodra je haar bedekt is met een dergelijk product, zal het ook niet kunnen glanzen. Gebruik daarom zo min mogelijk haarproducten en was het er zo snel mogelijk uit.
3. Haarmaskers
Haarmaskers zijn perfect geschikt voor het voeden van je haar. Je zou zelf een haarmasker kunnen maken met natuurlijke ingrediënten, maar er zijn ook genoeg varianten te koop in de drogisterijen. Nadat je eerst je haar hebt gewassen, breng je het masker aan.
4. Citroen sap
Citroenen bevatten een bepaald ingrediënt dat je haar glanzend en zacht maakt. Het is eenvoudig te gebruiken, je hoeft het citroensap alleen maar over je haar te gieten en 20 minuten te laten inwerken. Dan spoel je je haar uit met warm water en hoef je alleen nog maar het resultaat te bewonderen.
5. Amandelolie
Als je ’s nacht amandelolie op je haar aanbrengt, voordat je gaat slapen, kan het je haar sterker maken. De volgende dag heeft je haar waarschijnlijk ook meer glans, door de voedende werking van de amandelolie.
6. Koud water
Als je klaar bent met het wassen van je haar, spoel je haar dan nog even af met koud water. Dit zorgt ervoor dat de haarcellen zich sluiten, wat voor meer glans zorgt.
7. Geen föhn
Gebruik liever geen föhn om je haar te drogen, want deze droogt je haar ontzettend uit. Met als resultaat een pluizig, dof en futloos kapsel. Wil je je haar nu echt niet gewoon laten opdrogen, gebruik dan een föhn die koude lucht blaast.
8. Eet ijzer
Het eten van voeding dat veel ijzer bevat, is erg goed voor je haar. IJzer zorgt er namelijk voor dat je haar sterker en gezonder wordt, met uiteindelijk ook een mooie glans.
9. Drink voldoende
Zodra jij uitgedroogd bent, is je haar dit ook. Zorg daarom dat je voldoende drinkt, het liefst anderhalve liter water per dag. Dit maakt je haar niet alleen gezonder, maar ook je huid.

♥ Annemieke

Reacties

  1. conditioner gebruik ik altijd
    en vaak heb ik de neiging als mijn haar lelijk zit ofzo om het te gaan stijlen maar ik probeer het steeds minder te doen want me haar word er alleen maar erger en pluiziger van!
    duss goodbye stijltang!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X