Doorgaan naar hoofdcontent

Supertrash @ AIFW Winter 2011-2012


AIFW 2011-2012: ♥♥Supertrash♥♥
Supertrash heeft zulke prachtige kledingstukken, gemaakt van heerlijke materialen.
Echt om hebberig van te worden en natuurlijk wel draagbaar.
Tijdens de AIFW 2011-2012 zagen we veel bruintinten ( camel en roest). Maar uiteraard ook krachtig zwart! Veel strakke jurkjes met rimpeleffecten, broeken met leren stukken en suède camel colberts met stoere mouwen. Maar ook romantische jurkjes en blouses met bloemenprints en ruches.

Opvallend waren de doorschijnende jurken waarvan Olcay er zelf ook een droeg. Zo zag je meteen het verschil wanneer het gedragen wordt door een goedgevormde vrouw of een graatmager model.
Na de show maakte Olcay Gulsen met kushandjes een wandeling over de catwalk en waren er vuurpijlen toen zij van het podium verdween.
Een van de successen is zondermeer ook dat veel vrouwen willen zijn zoals Olcay: mooi, slank, stijlvol en onafhankelijk. Ze draagt mooie kleding, reist de hele wereld over en staat in alle bladen. In feite is zij zelf de doelgroep voor wie Supertrash bedoeld is en dat verkoopt natuurlijk.
♥ Annemieke

Reacties

 1. We love Supertrash en vooral Olcay Gulsen, wat is dat een groot voorbeeld voor ons!

  XoXo
  C&H

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoebedoel mijn outfit gaat verloren, ik vind dat het best wel een goede outfit is geworden ongeacht het lelijke weer:P?
  Mijn tas is van de River Island!

  XoXo
  H

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X