Doorgaan naar hoofdcontent

Flared Jeans; That's 70's styleDe jaren ’70 zijn een grote inspiratie voor de modetrends van lente en zomer 2011 en daar hoort natuurlijk ook de ‘flared’ jeans bij. Deze jeans met wijde pijpen en hogere taille zal na alle ultra lage skinny jeans van de afgelopen jaren behoorlijk wennen zijn, maar dit model heeft absoluut z’n voordelen. Niet alleen lijken je benen langer en slanker, een hogere taille kleedt af en geeft je een supervrouwelijk silhouet.

Nu we helemaal gewend zijn aan de strakke leggings, jeggings en skinny’s is het even omschakelen naar de flared jeans. Vergeet de lange strakke shirtjes, maar draag bij deze jeans bij voorkeur T-shirts, tops of blouses die op de broeksband vallen, of die je er bij in kunt dragen. Een smal riempje om je middel geeft een leuk vrouwelijk accent. Nog slanker lijk je met een paar hoge sleehakken sandalen die je sexy Seventies look helemaal af maken. Ben je een echte Seventies fan? Dan draag je de flared jeans natuurlijk met een paar ├╝berhippe clogs.

Zelf weet ik niet of ik mij aan deze broek ga vergooien?
Hoewel ik nog zo'n zwarte stretch flared broek in kast heb hangen, die daar al wat jaren ligt, nooit meer aangeraakt of naar omgekeken..
Misschien dat daar ooit wel verandering in komt...We gaan zien wat de toekomst brengt..

Wat vind jij van deze broek, kopen of niet?
Topshop: nr 1 = 45.00 pond, nr 2 = 40.00 pond,
H&M: nr 3 = 39.95 euro


Zie ook

♥ Annemieke

Reacties

  1. Dit soort broeken, staan enig als je meters van benen hebt! Korten onder ons, kunnen dit met hoge hakken aan doen!


    XoXo
    H&C from Amsterdam
    www.sistersandsisters.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X