Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit | Turtleneck Dress
Vandaag een outfit artikel, want mijn laatste outfit die ik plaatste was afgelopen juli. Tijd voor een outfit te showen heb ik nu wel. Ik heb vandaag een off-day van school. De afgelopen dagen had ik heel weinig energie en kwam ik weinig vooruit, vandaar dat ik even thuis ben, om meer tijd voor mijzelf te hebben en om te ontspannen. Nou ontspannen? Eerst even bloggen en dan rustig beginnen aan mijn tentamens en bpv-plan. Maar nog steeds voel ik mij moe. Toe aan een mooie vakantie heb ik wel nodig.De outfit die ik draag is comfortabel, even geen broek maar een kledingstuk dat los zit, maar ook modern is. De turtleneck dress of eigenlijk een jurk een een lange col, heb ik ooit gekocht bij New Yorker en veroverd langzamerhand in een een trend. Er zijn verschillende varianten als het gaat om de turtleneck dress. Een dress met of zonder mouwen, lange of korte mouwen, kort en lang model en ook qua kleuren, stof of motiefje is er een heleboel te koop.


De kleur grijs staat mij niet, omdat ik door deze kleur zo bleek en flets eruit komt te zien, maar dat weerhoudt mij vandaag niet om dit kledingstuk aan te trekken. ( Ik hoef toch niet op pad).
Mijn turtleneck dress, combineer ik met een panty, mijn Reebok sneakers en zwart leren jasje.
Als ik het koud krijg trek ik een dik vest aan en trek ik het jasje uit.( Ik had mijn kledingstuk wel even mogen strijken :-) )

Wat vinden jullie van deze outfit?

♥ Annemieke

Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X