Doorgaan naar hoofdcontent

Pressdays: Fuse Communication and Ganbaroo PRPR SS15De jaarlijkse persdagen waarin PR bureaus de nieuwste collecties die zij vertegenwoordigen laten zien, heeft plaatsgevonden. Deze keer de nieuwste lente en zomercollecties 2015.
Gisteren ben ik samen met een vriendin naar twee persdagen in Amsterdam geweest.
Ik had meerdere uitnodigingen maar door de drukte van mijn tentamenweek, kon ik helaas hier niet gebruik van maken.
Tijdens de persdagen hebben wij volop inspiraties opgedaan. Als je wil weten wat een aantal nieuwe trends zijn voor de lente en zomer 2015, moet je even verder kijken.


Fuse Communication
Allereerst gingen wij naar Fuse Communication. Dit PR bureau zit niet midden in het centrum. Je moet dus een tijdje reizen. Gelukkig hadden wij het in 1 keer gevonden, want je stapt voor de deur uit en wij liepen de goede richting uit.
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen! Dit vind ik super tof, dat men moeite doet om hun gasten goed te ontvangen. Wij konden onze jassen ophangen en kregen iets te drinken aangeboden.
Door een vriendelijke jonge meid werden wij rondgeleid. Zij vertelde over de diverse collecties die Fuse Communication vertegenwoordigd onder anderen; Addy van den Krommenacker, Sapph, Zalando, Scapina en Made.com.
Daarna konden wij vrij en in alle rust de collecties bewonderen.
Wat ik een leuke initiatief vond is dat je tattoo kon laten zetten van bohotats!Ik zag zoveel mooie merken en spullen dat ik vast iets vergeten ben om te bewonderen. Ik was druk met foto's maken, camera vaak aanpassen aan de diverse soorten verlichting, bewonderen van de kledingstukken, opschrijven en kletsen met een vriendin.
Ook kregen wij een leuke goodiebag cadeau.
Hieronder een aantal van mijn favorieten en een impressie van de collecties.

Ganbaroo PRPR
Ik ben verliefd op de nieuwste kinderencollectie van Palladium. Wij kwamen binnen tijdens lunchtijd. Er stonden allerlei hapjes en salades geserveerd. Hier heb ik gebruik van gemaakt en het smaakte mij prima.
Ook zag ik topstukken terug van mijn favorieten ontwerpster Esther Dorhout Mees. Een aantal stukken uit de collectie die er hing werd afgelopen Fashion Week geshowd. Waar ik bij was. Voor mij als fan extra bijzonder om weer te zien, maar nu van dichtbij! Opnieuw een WAUW moment.Esther Dorhout Mees
Dennis Diem
Geloof het of niet maar dat groene zijn kunstnagels. Ze lijken hierop.
Je moet dus nagaan hoeveel werk dit wel niet geweest is.!
Ik vind het een prachtig resultaat.Ik wil graag Fuse Communication en Ganbaroo PRPR bedanken voor de uitnodigingen en de gastvrijheid om de collecties te mogen zien.

♥ AnnemiekeReacties

 1. Die ananas schoenen vind ik heel tof x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke foto`s.
  Het is een leuke dag geweest zo te zien.

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat onwijs gaaf dat je hier bij mocht zijn, tof! Mooie foto's heb je ook gemaakt, leuk dat wij er zo een beetje een impressie van kunnen krijgen. Ziet er tof uit allemaal! Anniek van www.glowofbeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had ook uitnodigingen ontvangen, maar ik kon er helaas niet bij zijn in verband met school. Erg jammer! Ik vind dat je leuke foto's hebt gemaakt! Zo ben ik er toch nog een beetje bij geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X