Doorgaan naar hoofdcontent

Landal GreenParks Rabbit Hill


Afgelopen weekend ben ik een heerlijk weekendje naar de Veluwe geweest.
Wij hadden een huisje voor 8 personen gehuurd, omdat wij in totaal met z'n zessen waren. Dus een groot huisje komt inderdaad van pas. Zo heeft ieder genoeg ruimte.
Rabbit Hill ligt in het plaatsje Nieuw Milligen dichtbij de stad Apeldoorn.


Rabbit Hill ligt in de provincie Gelderland midden op de Veluwe. Er is veel te doen op het park. Ze hebben een binnen en een buitenzwembad. Er is zowel binnen als buiten een grote speeltuin. Het indoorspeelparadijs is echt heel leuk voor de kinderen. Je kan er lekker eten in het restaurant, maar ook bowlen of een potje poolen.
Als je het park uitloopt, loop je zo het bos in richting de Veluwe. Als je hiervan houdt, raad ik je aan om eens naar dit park te komen. Ik ben hier al zo vaak geweest en iedere keer blijf ik het leuk vinden.

Vrijdag aangekomen gingen wij eerst gezellig met z'n alle lunchen. Mijn vader, moeder, zwager en ik hadden een 12 uurtje. Mijn zus een clubsandwich en mijn nichtje een tosti.
De mosterd van het 12 uurtje was pittig, echt niet normaal. Ik houd niet van te pittig eten. Je kon zien dat de mosterd zelf gemaakt was. Ken je dat gevoel, als je een boer laat van de cola en het gaat door je neus? Dit voelde ik bij de mosterd. Mijn ogen gingen er van tranen. Dit was niet fijn, maar wij moesten er met z'n alle erg om lachen.
Het weekend hebben wij niet veel gedaan. Wij hadden mooi weer behalve zondag, maar dit mocht de pret niet verstoren.
We hebben lekker veel gezwommen en met mijn nichtje zijn wij wezen spelen in de overdekte indoorspeelparadijs. Het was erg druk op het park en er werd veel georganiseerd voor kinderen. Ook werd er aandacht besteed aan het sinterklaasfeest. In het 'centrum' was het versierd en er liepen pieten rond die gingen dansen en springen.
Ik moet de organisatie wel complimenteren omdat zij zo ontzetten veel voor kinderen organiseren, waardoor zij een leuke vakantie beleven.!

Het 12 uurtje bestond uit een broodje kroket, tomatensoep en een rap met carpaccio.


Clubsandwich


Een impressie van de inrichting van de bungalow en het park
♥ Annemieke
http://www.landal.nl/nl-nl/bungalowparken/nederland/gelderland/rabbit-hillReacties