Doorgaan naar hoofdcontent

Dr Van Der Hoog Crazy Cranberry kant en klaar masker





Product informatie:
Product: Crazy Cranberry kant en klaar masker
Prijs: ?
Proefdiervrij:
Ingrediënten: Aqua, Kaolin, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Steareth-2, Steareth-21, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydroxyethylacrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide ( CI 77891), Panthenol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Allantoin, Tocopherol, Iron Oxide ( CI 77491, CI 77492, CI 77499), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Vaccinium Macrocarpon Extract, Polyisobutene, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Metylpropional, Limonene.

Dit masker komt uit de Dr Van Der Hoog Luscious Luxury maskerverwenset. Die je kunt vinden op mijn facebook pagina.

Plantenextracten, vitamines en mineralen vormen ruim 75 jaar de basis van onze heerlijke verzorgingsproducten. Met zorg samengesteld en volgens de nieuwste laboratoriuminnovaties. Voor elke huid en elk verwenmoment hebben we een ideaal product. Geniet van natuurlijke klasse!

Wat belooft het:
Let's go crazy! Verwen je gezicht met dit heerlijke Crazy Cranberry Masker. Het perfecte masker voor extra bescherming en voeding. Cranberry's zitten van nature vol vitamines. Ze geven je net dat beetje extra dat je huid nodig heeft. Na gebruik voelt je huid weer heerlijk zacht en soepel aan.

Hoe werkt het:
Reinig je gezicht en breng het masker royaal aan. Laat de huid rondom je ogen en mond vrij. Nu kun je heerlijk 10 tot 15 minuten ontspannen. Neem het masker af met lauwwarm water. Voor het allerbeste resultaat geniet je wekelijks van dit masker.




Mijn ervaring:
Het is een mooie smalle verpakking. De kleur van cranberry's door deze rood/roze kleur is dit masker voor mijn ogen erg uitdagend om te proberen.
Ik ben nog steeds van mening en dat heb ik al vaker in een review beschreven. Hoe vaker je een product gebruikt, hoe beter je het product kan beoordelen of het bij jou de gewenste resultaat geeft.

Het masker heeft de kleur van foundation. Het lijkt wel alsof ik te veel foundation op heb!
De geur valt tegen, ruikt helemaal niet naar cranberry's maar chemisch. Ik vind dit tegenvallen.
Mijn gezicht met name mijn wangen voelde ik gloeien. Op de linkerwang had ik een dunne laag gesmeerd en deze kant voelde ik haast niet gloeien.
Op mijn rechterwang had ik een dikke laag gesmeerd die ik wel duidelijk voelde gloeien.
Enkele seconden na het aanbrengen van het masker, ik was nog bezig met het aanbrengen op andere delen van mijn gezicht, toen voelde ik mijn huid al reageren.

Het masker had ik drie keer gebruikt. Het nadeel van dit soort maskerverpakkingen is dat je geneigd bent alles te gebruiken maar dat is gewoon te veel. Daarom houd ik het liefst van maskers uit een tube. Je kan het vaker gebruiken.

Na mate de minuten doortikt werd het gloeien ook minder. Het masker voelde wat fijner aan.
Dit masker wordt niet hard maar droogt wel op. Mijn huid voelde na het afspoelen wel lekker zacht aan.

Toch vind ik de maskers van Dr van der Hoog niet fijne maskers voor mijn huid. Ik merk gewoon dat het iedere keer als ik het masker aanbrengt dat mijn huid hierop reageert. Gelukkig heb ik wel een heel fijn gezichtsmasker gevonden waar binnenkort een review overkomt.


♥ Annemieke


Reacties

  1. Goeie review! Ik vind maskers ook niet zo een succes, ik krijg er altijd een geïrriteerde huid van. Ik ben benieuwd welk masker je hebt gevonden die wel heel fijn is!

    Liefs, Jennifer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook liever maskers in een tube :) Ik vind de maskers van Dr. Van der hoog best wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Balen dat ze voor jou niet fijn werken, ik vind dr. van der hoog maskers fijn.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer van de geur en dat heet toch niet zo fijn is!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vervelend dat je niet echt tevreden bent, ik vind ze wel erg fijn! xliefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb met kerst een setje gekregen met 5 van die maskers van Dokter van Den Hoog..
    Ben heel benieuwd!

    Fijne review

    liefs xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijne review, maar jammer dat je er niet zo tevreden over bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ai, jammer van de geur :-( Ik heb net ook een paar maskertjes getest, van Montagne de Jeunesse, en die waren wel meevallers.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X