Doorgaan naar hoofdcontent

Blog of the month: October




20131015-184243.jpg

Deze maand is Annette Blog of the month: October
Annette blogt veel over beauty en schrijft leuke stukjes over haar leven.
Haar blog ziet er fris uit en is overzichtelijk
Blogurl: http://myblogxoxo.wordpress.com/
7 looks, 7 ways, 7 days

Waarom ben je gestart met bloggen:
Dit is een goede vraag! Ik weet het niet eens meer. Ik kan het me niet meer herinneren dat ik niet blogde. Ook al blog ik pas een jaar haha! Maar nu blog ik, omdat het een soort ontspanning is. Het eerste wat ik doe als ik thuis ben is mijn laptop aanzetten en weer iets schrijven. Ik ben er echt verslaafd aan geworden.


Hoe vaak blog je per week:
Ik blog letterlijk elke dag. Soms als ik een hele dag vrij ben dan schrijf ik gewoon 5 dagen vol. Ik wil elke dag iets plaatsen. Dus soms staan er bij mij al 7 dagen klaar. En zo blijf ik maar voorwerken. Dus als ik het een keer druk heb maakt dit niks uit.

DSC_0647-001

Wat probeer je met je blog te bereiken of heb je al bereikt:
Om heel eerlijk te zijn hoop ik heel groot te worden. Waarom? Het geeft me een goed gevoel als mensen het leuk vinden wat ik schrijf. Ik word vrolijk van leuke reacties op mijn blog. Ook vind ik het ontzettend leuk om iets te betekenen voor mijn lezers.

Mijn stijl:
Ik heb niet echt een bepaalde stijl. Ik probeer wel mee te doen aan de laatste trends, maar ik heb ook weleens een dag dat ik geen zin heb om iets leuks aan te doen, maar gewoon de eerste de beste comfi outfit uit mijn kast haal. Ik heb gewoon echt een eigen stijl. Ik kan vrouwelijk zijn met hoge hakken en een mooi jurkje, maar ik kan ook heel stoer zijn met een jeans en gave sneakers.

Beauty:
Ik ben iemand die echt veel met beauty bezig is. Ik hou van cremetjes, make-up en cosmetica. Ik heb echt een heel ochtendritueel voor ik de deur uit ga. Ik gebruik vooral veel producten van Lush. Zo gebruik ik eerst een toner, dan een serum en dan een moisturiser. Daarna komt de concealer, de foundation en de highlighter/bronzer. Daarnaast gebruik ik natuurlijk mascara, oogpotlood en eyeliner. Ik ben ook ontzettend gek op lipstick.


image

Shoppen:
I love shopping! Ik ben vast niet de enige. Ik kom graag bij ZARA, ze hebben daar altijd wel iets. Daarnaast heb ik een boetiekje bij mij in de buurt genaamd Diordie waar ik echt heel graag kom. Dit is een winkel waar ze dingen hebben die ze niet bij de H&M etc verkopen. Je loopt dus altijd in iets wat niet de halve stad heeft. Ik kom ook graag bij Lush, Victoria Secret, Douglas & Etos. Bij de Etos of eventueel Kruidvat koop ik altijd wel iets. Van lippenstift tot make-up remover doekjes.


Accessoires
Ik hou van accesoires. Van ringen tot kettingen. Ik heb echt bizar veel sieraden, vooral veel armbanden. Het kan maar niet genoeg zijn, van goud en zilver en brons. I love it!! En vergeet niet dat je tas ook een accessoire is! Ik houd van tassen. Ik heb er echt heel veel, maar gek genoeg gebruik ik er maar 1 en dat is mijn Louis Vuitton tas. Deze past ook echt overal bij.

 SONY DSC

Trends:
Ik hou van de statement kettingen en de teksten op shirts en sweaters. Ik lees over trends in de Vogue en op de blogs die ik volg. Het is niet dat ik altijd mee moet doen met de trends. Zodra ik iets echt niet leuk vind doe ik er ook niet aan mee. Een voorbeeld hiervan is de bloemenprint jeans, No Way!!!

Merken:

Tassen van Louis Vuitton, sneakers van Gyseppe Zanotti, make-up van Chanel, lipsticks van YSL, MAC en Lush voor Cosmetica. Ik ben echt niet z'n type dat merken MOET hebben, maar bepaalde items vind ik wel echt mooi zoals mijn LV tas en Gyseppe sneakers!!


$(KGrHqJ,!ooFG4WHNFf)BRzu-(MNWg~~60_3

Schoenen:
Ik heb ontzettend veel verschillende schoenen. Het aantal schoenen in mijn kast is ook niet meer te tellen, te erg! Ik heb hakken, slippers, sandalen, laarzen, Uggs en sneakers. Ik heb van alles wat. In de winter trek ik echt het liefst Uggs aan. Dit gewoon omdat het lekker warm en makkelijk is. In de zomer draag ik veel slippers, sandalen en hakken. In de lente is het tijd voor sneakers en hakken. In de herfst draag ik van alles wat. Het ligt er maar net aan of het warm of koud is buiten.

Stijlicoon:
Hmm lastige vraag. Ik volg bloggers die mij veel inspireren, maar echt een stijlicoon heb ik niet.

Kleur:
Nude en lichtroze! Van lippenstift tot nagellak tot een blousje. I love that color!!!|


20130723-011309.jpg

Favoriete outfit:
Skinny Jeans, hoge hakken of sneakers en een Fashion shirt of trui.

Favoriete outfit voorjaar/zomer:
Short, shirt en sandaaltjes.

Favorieten outfit herfst/winter:
Spijkerbroek, sneakers, trui en een zonnebril.

20131007-144543.jpg

Op mijn wensenlijstje:
Op mijn wensenlijstje staan:
- Louboutins heels
- Louis Vuitton tas
- Marc Jacobs horloge

No-go:
Ballerina’s. Ugh die dingen zijn echt nog van de basisschool, echt heel lelijk.


Leuke tips:
Maak een account op Tumblr!! Je kunt hier ontzettend veel inspiratie vandaan halen. Mijn tumblr is 
http://fuckyeahlovefashion.tumblr.com/ Voor de nieuwsgierige onder ons.

DSC_0134


Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X