Doorgaan naar hoofdcontent

Packing my bag for holiday




De komende week ga ik met familie op vakantie. Er even lekker tussenuit want daar zijn wij wel aan toe. We blijven gewoon in Nederland en hoewel het weer hier altijd onvoorspelbaar is moet je van alles wat meenemen. Als je met de auto gaat kan je natuurlijk veel meer meenemen dan als je op vakantie gaat met een vliegtuig.
In ieder geval neem ik zomerse kleding mee maar ook wat warme kleding omdat er wisselvallig weer wordt verspeld. Uiteraard wil ik over deze vakantie een artikel voor mijn blog schrijven.



Maar hoewel gisteren de computer is gecrasht is het nog maar de vraagt hoelang het duurt en wat er overblijft aan gegevens, en wanneer ik weer tijd heb om goed te bloggen.
Wij balen echt enorm k*tzooi! Gelukkig heeft mijn moeder een laptop maar dit vind ik zelf niet z'n handig ding.
Ik ga op zoek naar een eigen laptop, die niet te duur is, snel is, niet te zwaar en waar wel veel geheugen op kan, hoewel je altijd extra geheugen erin kan plaatsen.

Weten jullie misschien een goede laptop en welke gebruik jullie...Please tell me!!

Ik ben dus de komende tijd niet op mijn blog te vinden, bereikbaar via mails etc maar je kan natuurlijk altijd een reactie plaatsen of mijn mailen, want uiteraard als het zover is hoor je van mij.

Nog wat leuke tips om je koffer goed in te pakken. Dit is wel voor een standaard gewicht van 20 kilo wat je ook mag meenemen als je gaat vliegen.


Mijn belangrijkste advies maak een lijstje met de spullen die je in het dagelijkse leven ook gebruikt en dit kan je eventueel dan ook meenemen. Het ligt natuurlijk ook aan de bestemming waar je naar toegaat wat je allemaal meeneemt.
  • Medicijnen
  • Paspoort en andere belangrijke papieren, portomonnee
  • Kleding, per soort noteren
  • Verzorgingsproducten
  • Soorten schoenen
  • Opladers, zaklamp, verrekijker, iets te lezen, zonnebril, kaartspel
  • Badhanddoek
  • Handwassop
Leg eerst alles wat je leuk lijkt op bed en bekijk vervolgens welke combinaties er mogelijk zijn. Turf voor jezelf hoeveel avond je hebt. Je kan natuurlijk ook je kleding op kleur kiezen. Bijvoorbeeld twee standaard kleuren plus een leuke print erbij.
Koop minisetjes toiletartikelen en als je niet gaat vliegen neem je gewoon mee wat je dagelijks gebruikt. Ik rol vaak mijn kleding op en ik denk dan dat ik zo ruimte bespaar, maar je kan ook je schoenen volproppen met opladers, sokken of ondergoed. Doe wel je schoenen in een plastictas wel zo fris want je weet niet waar je allemaal in loopt! Kleding die het meeste kreukt of 'breekbaar'is leg ik bovenop of in een folie.
Wil je sieraden meenemen. Doe om wat je draagt, de rest kan alleen maar gestolen worden of koop ter plekke een leuk armbandje of ring.
Haal bij nieuwe aankopen in het buitenland de prijskaartjes eraf en vermeng ze met je vuile wasgoed, zo voorkom je extra betaling.

Dit zijn mijn praktische tips.
Heb jij nog goede tips, laat mij dit weten.

♥ Annemieke

Reacties

  1. Leuk dat je op vakantie gaat, have fun! :D Echt balen trouwens van je laptop!
    Ik vind zelf een Mac echt heel fijn! Nooit virussen enzo en werkt snel.

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. is de sony vaio maybe wat? ik heb zelf een macbook en is super fijn >< en fijne vakantie!

    x robin
    http://kissokill.net/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel plezier op vakantie !
    Wel handige tips, ik zal ze onthouden.

    Ik heb een Acer laptop Ze kosten rond de 250 euro denk ik. En ik ben er wel blij mee. Alleen denk ik niet dat het een grote geheugen heeft.
    Suc6 verder !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel veel plezier op vakantie! Ik heb zelf een Mac en ben daar ontzettend blij mee :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat balen dat je laptop is gecrasht, ik gebruik zelf een packerd ball en voor school een acer aspire one.



    www.style-chameleon.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt! :D Ik heb een Dell en die zijn opzich wel goed, alleen de batterij is niet al te best

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X