Doorgaan naar hoofdcontent

Favorites of the month august and septemberDoor drukte van de afgelopen periode/maand is dit blogonderwerp erbij ingeschoten en sinds onze gezamenlijke pc is gecrasht ben ik op zoek naar een goed laptop. Hoewel mijn moeder een eigen laptop heeft en de pc is gemaakt, er zit een nieuwe harde schijf in, de oude laten we immers wel nakijken door een expert, blijf ik op zoek naar een eigen laptop waar alleen ik mee kan werken en weer volop kan bloggen. Door dit allemaal ben ik op dit moment niet in staat om op mijn reacties te reageren. Wat ik wel altijd doe, een terug reactie. Vind ik wel zo netjes!
Weet jij een goede fijne laptop. Laat mij dit weten.Een klein overzicht van de afgelopen twee maanden.
Ik ben naar een aantal leuke festivals geweest en volgend jaar hoop ik toch naar meerdere te gaan. Zwarte Cross staat ook op mijn lijstje. Ben jij hier al eens geweest. Vertel hoe vond jij dit.
Op mijn blog onder het kopje festival lees je meer over mijn belevenissen.
Ook een leuk aantal samenwerkingen vonden de afgelopen twee maanden plaats en ik ben op vakantie geweest. Uiteraard nog een dagje wezen shoppen in Hoofddorp en daar zal ik binnenkort een blogpost over schrijven.

Een bedankje voor de volgers en de leuke reacties. Hebben jullie nog leuke tips voor mijn blog. Ik sta open voor nieuwe ideeën of verbeterpunten. ♥

Jullie weten dat ik een verslaving heb aan tijdschriften en ook deze maand heb ik weer de nieuwste issues van mijn favorieten tijdschriften gekocht. Ik vind het toch fijner om een blad in mijn handen te hebben en onderuit op de bank dit te lezen.Liedje die ik erg leuk vind


Ook ben ik op vakantie geweest naar Drenthe, samen met het gezin en mijn kleine nichtje. Wat is dat leuk haar eerste vakantie! We waren naar Landal Greenpark Het land van Bartje geweest, 8 dagen.
Twee dagen hadden we maar eventjes regen en gelukkig de andere dagen droog en mooi weer. De zon scheen ook nog lekker en hoewel wij in het huisje een zonnebank hadden genoot ik ook van de warme zonnestralen. We hadden een luxe huisje met twee badkamer waarvan 1 met zonnebank en sauna...♥
We hadden gewoon een relaxten vakantie want je moet natuurlijk wel rekening houden met een klein kindje van 9 maanden die heeft haar ritme nodig. Binnenkort volgt hier nog een blogpost over.


Leuke nieuwe nagellakjes bij de Hema. Deze winkel heeft altijd fijne beauty producten voor een goede prijs.


Klein overzichtje van de festivals.

Lazy in the park
http://fashion-ladylovely.blogspot.nl/2013/08/lazy-in-park-festival-2013.htmlVolt Loves Summer Festival
http://fashion-ladylovely.blogspot.nl/2013/09/volt-loves-summer-festival-2013.htmlShoppenReacties

 1. Leuk artikel!

  Give away op mijn blog; Maak kans op een tas naar keuze van My New Bag!
  www.diolifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Shoppen blijft leuk hé hihi.
  succes met je pc .

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X