Doorgaan naar hoofdcontent

Blog of the month: January
Deze maand is Karima Blog of the month: January
Deze twintigjarige student uit Amsterdam met een mooi fijn gezichtje en zoete appelwangetjes. Laat duidelijk op haar blog zien waar zij voor staat.Waarom ben je gestart met bloggen: Ik ben gestart met bloggen omdat ik sinds mensenheugenis verslaafd ben aan mode en leuke fashionable items. Ik hou hiernaast heel erg van mensen die een unieke persoonlijke stijl hebben niet bang zijn dit te laten zien. Dit soort mensen heeft altijd een inspirerende invloed op mij gehad. Een paar maanden geleden vond ik het dan ook tijd om eens mijn persoonlijke stijl te laten zien en hiermee anderen te inspireren.

Hoe vaak blog je per week: Ongeveer drie keer per week.


Wat probeer je met je blog te bereiken: Ik hoop met mijn blog mijn lezers te inspireren en te laten zien dat je echt met elke garderobe leuke dingen in elkaar kan flansen, als je maar een beetje creatief bent en niet bang bent om te dragen wat je daadwerkelijk ook echt leuk vindt. Dus niet alleen om de kudde te volgen.

Mijn stijl: Dit vind ik een hele moeilijkst! Ik heb namelijk geen specifieke stijl. Ik draag de ene dag een outfit in de ene stijl en de andere dag in een compleet andere stijl. Dat hang echt van mijn bui af die dag. Ik merk wel dat ik vaak op een creatieve manier items bij elkaar zoek, dus mijn outfits zijn niet altijd even voor de hand liggend. Ik heb het zelf ook niet echt in de hand om eerlijk te zijn.


Beauty: Mijn make-up is net als mijn kledingstijl eeuwig veranderend. Dit hangt ook af van hoe ik mij de betreffende dag voel. Soms heb ik ook echt superveel make-up op en de andere dag alleen wat blush en klaar is kees! Ik experimenteer ook echt vaak met make-up, gewoon om nieuwe looks uit te proberen. Mijn rode lippen zijn wel een terugkomend dingetje moet ik zeggen.

Shoppen: Ik shop overal en nergens. Van de grote modeketens tot kleine boetiekjes die totaal onbekend zijn. Ik heb toch wel een speciale voorkeur voor vintage boetiekjes die unieke en tijdloze items verkopen.

Accessoires: Ik vind dat accessoires toch wel een outfit kunnen maken of breken. Ik draag zelf regelmatig accessoires om een outfit op te leuke en die extra ‘touch’ te geven. Maar soms vind ik dat accessoires ook een outfit kunnen verpesten omdat ze dan bijvoorbeeld kunnen afleiden van de kleding.


Trends: Ik ben niet echt een persoon die zich gedwongen voelt om de laatste trends te volgen. Dit vind ik wel vaak jammer aan veel blogs. Ik merk dan dat dezelfde items vaak terugkomen waardoor het naar mijn idee soms kan gaan vervelen. Natuurlijk komen er soms trends langs die ik leuk vindt en op dat moment dan ook ga volgen.

Merken: Zonder een specifieke stijl is het ook moeilijk om een voorkeur te hebben voor bepaalde merken. Ik heb Versace wel altijd bewonderd voor het lef dat ze tonen en de risico’s die ze durven te nemen. Veel kleuren, printjes en een aparte manier van materiaalkeuze. Hiernaast vind ik op dit moment in de schoenenwereld Jeffrey Campbell wel echt een topper, ook bij deze heb ik bewondering voor het lef dat wordt getoond in het design van de schoenen.


Schoenen: Ik ben echt verslaafd aan hoge hakken. Ik heb er dan ook tientallen liggen waarvan ik meer dan de helft niet draag. Soms vind ik het leuk om ze alleen in mijn kast te hebben om er gewoon naar te kijken. Verder hou ik ook erg van bikerboots voor de wat stoerdere outifts.

Stijlicoon: Ik heb niet een specifieke stijlicoon, maar er zijn wel personen die mij wel opvallen in hun uniekheid en diversiteit. Zo vind ik bijvoorbeeld Carrie Bradshaw uit Sex and the city echt een superleuke stijl hebben, omdat zij zich ook niet aan bepaalde trends houdt en heel creatief is bij het samenstellen van outfits. Ik heb het dus echt over het filmpersonage, dus niet Sarah Jessica Parker!


Kleur: Ik hou van de kleuren zwart en rood. Maar dit hoeft niet per se vaak terug te komen in mijn kleding. Hier hangt de kleur die ik draag echt af van de outfit  die ik op dat moment draag.

Favorieten outfit: (Dit komt terug in de foto’s).)

Favorieten outfit voorjaar/zomer: (Dit komt terug in de foto’s).)

Favorieten outfit herfst/winter: (Dit komt terug in de foto’s).)


Op mijn wensenlijstje: Ik ben op dit moment op zoek naar een hoge taille broek met wijde pijpen. Het valt alleen niet mee om de perfecte te vinden. Ik zou ook supergraag een paar suede nude Louboutins willen hebben, die passen echt overal bij!

No-go: Huidskleur panty’s en meiden die zoveel mogelijk van hun lichaam laten zien om er leuk uit te zien. Less is not always more ladies J

Leuke tips: Klinkt vast heel cliché maar blijf bij jezelf, draag niet wat de halve wereld op dat moment draagt en draag vooral waar je je goed in voelt. Een leuke tip is dat je bij het samenstellen van een outfit niet meteen  in het geheel moet denken. Begin bij een item en bedenk daar de rest bij. Dan gaat het veel gemakkelijker.Don't forget my old blogpost: ask me anything and leave a question

Reacties

 1. Wow! Amazing style and so pretty! Love the clothes too! I really like your blog! I'm glad that I found it! It would be nice if you could stop by my blog sometime too (I'm from England) as I post my outfits, personal style, likes and much more :) :)

  www.raindropsofsapphire.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. cool outfits she's shows!
  Follow me on http://laviecestchic.blogspot.it
  xoxo Marika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love this blog, she has such great style!
  http://thelipstickthegirlandherwardrobe.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What an absolutely amazing feature =D I can see why you chose her! She's completely stunning!

  xoxo
  http://sensiblestylista.blogspot.com/
  Twitter: Sensiblestylist

  BeantwoordenVerwijderen
 5. shes cool :)
  Love Lois xxx

  http://lisforlois.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X