Doorgaan naar hoofdcontent

News

De laatste, leukste en boeiendste modenieuwtjes op een rij.
Zo blijf je extra up-to-date about fashion .


Dutch Vogue

Eerlijk had ik jullie al laten weten en misschien hoorden jullie het al dat er een Nederlandse Voque gaat komen.
Maar nu met zekerheid kan worden gezegd dat het blad er in 2012 aankomt een precieze datum wanneer het blad uit komt is nog niet bekend.

Hoofdredacteur is niemand minder dan Glamour's Karin Swerink, hoofdredacteur van het eerste uur. Haar opvolgster is Sabine Geurten. Met haar jarenlange ervaring in de modewereld gaat ze vol energie het Glamour-stokje overnemen.

Karin: “Het is een grote eer dit iconische tijdschrift te mogen maken. VOGUE is fabulous, vooruitstrevend en enig in zijn soort. Ik ben een fantastisch team om me heen aan het verzamelen, de crème de la crème van al het talent dat er over de hele wereld is. Het blad wordt een inspiratiebron, zowel nationaal als internationaal. VOGUE Nederland is dan ook een unieke toevoeging aan de VOGUE familie.”

Online Fashion Veiling

http://www.vault79.com/ is de eerste fashion veiling in Nederland.
Je kunt bieden op de mooiste en nieuwste items van topmerken als Balenciaga, Fendi, Marc Jacobs en nog veel meer.
Om te kunnen bieden  moet je je eerst online inschrijven, de eerste veiling bent nu in december.

Marni for H&M

Net bijgekomen van het rennen en getrek van een Versace topstuk kondigd H&M een samenwerking aan met het Italiaanse modehuis Marni.
De collectie bestaat uit dameskleding, herenkleding en accessoires en zal in 260 winkels wereldwijd en ook online verkrijgbaar zijn.
De Marni for H&M collectie zal op 8 maart 2012 gelanceerd worden.


Valentino Garavani Virtual Museum

Samen met zijn zakenpartner Giancarlo Giammett opent ontwerper Valentino op 5 december een heus virtueel museum. In het filmpje krijg je vast een voorproefje.
Het museum laat vijftig jaar Valentino zien: 300 jurken, campagnebeelden, red carpet foto's, 5000 originele schetsen en 95 modeshows.

Tegen WWD zegt Valentino: 'Ik ben blij dat duizenden studenten, jonge ontwerpers en modemensen straks elk aspect van mijn werk kunnen bekijken. Op deze manier is alle informatie toegankelijk voor jongere generaties. Daarnaast vind ik het belangrijk het verleden niet te vergeten, om terug te kijken op de mode die onze levens heeft gevormd."
Op 5 december wordt het museum in New York groots gelanceerd, vanaf dan kun je het museum http://www.valentino-garavani-archives.org/teaserweb.html downloaden.


Tentoonstelling: Modefotograaf Norman Parkinson

Norman Parkinson was een van de pioniers op het gebied van modofotografie. Hij werd wereldberoemd met zijn gevoel voor stijl en glamour. Van werk uit de jaren 30, 40 en 50.
Hij maakte foto's voor bladen als Vogue en Harper's Bazaar en legde grote sterren vast op camera, waaronder Audrey Hepburn.
De tentoonstelling 'The Godfather of British Fashion Photography - The Glamour Years' is vanaf 26 november tot 21 januari 2012 te bekijken in Gallery Vassie, Langestraat 47 in Amsterdam.


The Rachel Zoe Project op TLC

Rachel Zoe is dé topstylist van Hollywood en vanaf zondag 18 december om 20.00 uur kunnen wij hier in Nederland dan ook eindelijk haar hectische leven tussen de celebrities volgen met ‘The Rachel Zoe Project’ op TLC.

♥ Annemieke

Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X