Doorgaan naar hoofdcontent

MTV´s “The Hills live: A Hollywood ending” finaleOp 13 juli 2010 kwam de hele cast van the Hills samen om de laatste aflevering van het seizoen samen te bekijken. Ook Lauren was aanwezig. En ze ziet er geweldig uit. Prachtig jurkje.
Heidi en Spencer schitterden door hun afwezigheid. Spencer had nog snode plannen om binnen te dringen tijdens het grote feest. (Volgens mij was die niet
uitgenodigd ofzo!) Maar het feest is goed verlopen en was zeer gezellig. Zelfs Justin Bobby was aanwezig.
Normaal komt hij niet op feestjes waarvoor hij wordt uitgenodigd, maar hij ziet er piekfijn uit. Kristin heeft zo juist aan people.com verteld dat er echt geen ‘reality’ te pas komt bij the Hills. Alles is geacteerd. Kristin verteld dat ze haar dierbare vriendschappen niet op televisie laat zien. Lauren liet in haar boek al een beetje doorschemeren dat het allemaal fictie is. Kristin: “Nothing you see on TV is real. Fans need to understand it’s all entertainment.
It’s all in fun. I would never put my close friends or a real relationship on a show. I was really hurt by the way I was
 portrayed on Laguna Beach, so I took a break from that kind of stuff. But when I decided to come back and do The
Hills, I told myself it’s just a job. It’s all work. It’s all fun.”

Op zondag 28 november 2010 is bij ons op MTV de allerlaatste aflevering van het aller allerlaatste seizoen van The Hills te bewonderen.
Reacties