Doorgaan naar hoofdcontent

Loves Lauren
Lauren Katherine Conrad (Laguna Beach, Californië, 1 februari 1986), ook wel bekend als "L.C.", is een Amerikaanse realityster, schrijfster en modeontwerpster. Ze is het bekendst om haar hoofdrol in de MTV-realityserie Laguna Beach: The Real Orange County en de daarvan afgeleide spin-offshow, The Hills (televisieserie), die gaat over haar persoonlijke en professionele leven in de mode-industrie in Los Angeles. Lauren is gestopt met 'The Hills' na seizoen 5 omdat ze naar eigen zeggen meer privacy in haar leven wilde.Modecarrière
Conrad liep stage bij Teen Vogue toen ze nog op de Fashion Institute of Design and Merchandising zat. Daarna werkte ze bij People's Revolution. Ook heeft ze haar eigen kledinglijn, de Lauren Conrad Collection. Ze werkt nu aan een kledinglijn voor het warenhuis Kohl's.

Boeken
Conrad gaat een driedelige serie boeken schrijven voor Harper Collins. De boeken gaan over een 19-jarig meisje dat verhuist naar Los Angeles en een ster wordt in een realityserie, gebaseerd op haar eigen leven. Het eerste deel heet L.A. Candy en is op 16 juni 2009 uitgekomen in Amerika. Het vervolg op L.A. Candy is Sweet Little Lies: An L.A. Candy Novel en zal op 2 februari 2010 uitkomen in Amerika. Conrad is nu bezig met het schrijven van het derde deel dat Sugar & Spice gaat heten. Ook is Conrad bezig met het schrijven van een stylebook. En die ligt alweer een tijdje in de boekenwinkels...

Persoonlijke leven
Conrad heeft een relatie met My Boys-acteur Kyle Howard. Daarvoor had ze een onder andere een relatie met Brody Jenner, Jason Wahler en Stephen Coletti.

Voor de fans van Lauren Conrad heb ik goed nieuws. Ze heeft op de radioshow van Ryan Seacrest bevestigd dat ze weer te zien zal zijn in een nieuwe reality show op MTV. Rond oktober zullen ze beginnen met de opnamen, maar laat Lauren weten zal de show heel anders zijn dan we gewend zijn van Lauren. Het zal zich puur focussen op haar werk en niet op haar persoonlijk leven. Zo laat ze ook weten dat je werk en persoonlijk leven niet kunt combineren. Hiermee doelt ze op de vele camera´s die haar leven volgden tijdens the Hills. De show zal haar carriere als designer volgen. Natuurlijk was een grote vraag van Ryan tijdens de radioshow of haar huidig vriendje ook te zien zal zijn, maar Lauren laat hier duidelijk over weten dat dit niet het geval zal zijn.

Reacties