Doorgaan naar hoofdcontent

Shoplog AmsterdamVandaag was het in Nederland National Glamour Day. JOEPIE.
Dit betekent bij ruim 2500 winkels in Nederland en België shoppen met korting en niet vergeten ook bij geselecteerde webshop. Ik heb een abonnement op Glamour, dus ja dan vind ik ook wel dat ik moet profiteren van deze dag.
Van tevoren had ik al een lijstje gemaakt met de must-haves die ik wilde scoren. Voor de helft heb ik mij er aan gehouden. Want als je in Amsterdam gaat shoppen, kom je genoeg leuke andere spullen tegen die niet op je lijstje staan en ook niet nodig hebt, maar onweerstaanbaar zijn om toch te kopen, omdat ze in je hoofd blijven hangen. En dat zegt al genoeg toch :-)

In deze shoplog laat ik mijn nieuwste aankopen zien. Bij River Island zag ik hele gave schoenen, maar mijn budget wat ik voor deze dag had voorgenomen, kon het niet aan. Misschien ga ik even kijken hoe ik eind van de maand zit en kijken of ze dan nog steeds verkrijgbaar zijn en in mijn hoofd zitten om te hebben. Het zijn lakleren Chelsea boots met blokhak, maar 1, ik heb al lakleren schoenen met punt en een hakje en 2, heb ik deze schoenen nou echt nodig. mmm Dat wordt nog even goed nadenken.

Hieronder kan mijn nieuwste aankopen zien. Kijk je mee.


Bershka: een fluwele top
Prachtige stof en kleur, Ik ben erg blij met deze topH&M

Bij H&M kocht ik heerlijke knitwear in diverse kleuren. De groene knit is super zacht en zo fijn om aan te hebben. De rest zit gewoon lekker.
Bij de H&M kan je tassen kopen die je kan hergebruiken. Deze tas kost twee euro en heb ik alles in gedaan wat ik die dag heb gekocht. Echt super handig, maar ook voor andere shopmomenten. Zo breng je een bijdrage aan een beter milieu door geen plastic tasjes meer te gebruiken.
Ik heb eigenlijk het grootste deel bij H&M gekocht. Omdat ik bij hun altijd kan slagen voor fijne basics.Ik ben erg blij met mijn nieuwste aankopen. Heb jij ook geprofiteerd van de kortingen tijdens National Glamour Day en zoja wat heb jij gekocht?♥ Annemieke

Reacties

  1. Die truien van H&M zijn zo leuk! Ik heb Glamour Day dit jaar geskipt haha.

    x
    closetfullofdreams.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X