Doorgaan naar hoofdcontent

Vegi Mix van LimafoodDeze Vegi Mix van Lima is een heerlijke voedzame mengeling van granen en peulvruchten met een toets van Tamari. In 5 minuten is het klaar. Deze Vegi Mix met bulgur, quinoa en kikkererwten is bovendien een bron van plantaardige eiwitten en vezels en is in een handomdraai klaar! Uitstekend voor een vegetarisch dieet.
Voor twee personen in 5 minuten klaar!

Lima Food is ontstaan in 1957 doordat Pierre Gevaert zich heeft beziggehouden om een goede voeding samen te stellen die de gewichtsprincipes van Yin en Yan respecteert. De producten zijn 100% natuurlijk en vrij van pesticiden. Lima Food hanteert aan goede voeding een aantal voedingsprincipes. Deze principes zijn volkorengranen, plantaardige eiwitten, onverzadigde vetten, trage suikers en de driehoeksverhouding.

Wat zit er in;
Bulgur 52%
Rode quinoa 30%
Kikkererwten 11,5%
Gefermenteerde sojasaus Tamari 3,5%
Water, soja, zeezout, alcohol, A Oryzae) Extra olijfolie van eerste persing
Zeezout 1,5%
Maanzaad

Wat heb je nodig;
Pan met water
Schaar
Bakje en een vork of lepel

Leg het zakje onder gedommeld in een pan met water. Zoals je zit is mijn pakje niet helemaal onder water. Het is niet noodzakelijk hoor, omdat de mix al is voorgekookt, hoeft het alleen nog maar opgewarmd te worden.


Ik heb een midden hoog vuur op. Niet te hoog en niet te laag. Ik zorgde dat het water ging koken. Hierdoor weet ik dat het eten bijna klaar is, nog enkele seconde op een zacht vuur laat doorkoken, is het klaar om te eten.


Na 5 minuten is je gerecht klaar en kan je het zakje open knippen. Wel voorzichtig want het zakje is namelijk warm doordat het uit gekookt water komt.
Zoals je op beide foto's kan zien, zie je de fijne textuur van de mix en de soorten voedzame ingrediƫnten.


Eetsmakelijk !


Vegetarisch eten, persoon houd ik hier erg van. Ik ben geen liefhebber om elke dag vlees te eten en helemaal niet nu er zoveel schandalen er tegenwoordig over het produceren van vlees aan het licht zijn gekomen.
Het product vond ik smaken naar de geur en smaak van roggebrood.Het is niet vies maar ik had er ook geen wauw gevoel bij. Het is prima te eten, lekker, fijn in de mond en je krijgt er een vol gevoel van.
Ik heb het product als tussendoortje gegeten. Zodat ik een goede gevulde maag heb tijdens het leren voor mijn tentamens. Dit gerecht kan je ook bij serveren bij warme gerechten of een koude salade.

Website: www.limafood.com

♥ AnnemiekeDit artikel bevat informatie die door een bedrijf of merk zijn opgestuurd en door mij is samengesteld


Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X