Doorgaan naar hoofdcontent

Lifestyle Lab Persdag
Afgelopen donderdag ben ik ook naar de persdag van Lifestyle Lab in Amsterdam geweest. 
Lifestyle Lab is een event waarbij lifestyle brands hun nieuwste producten presenteren. 
Bij binnenkomst werd ik erg vriendelijk ontvangen. Er was een hoop leukst te zien en te doen. De medewerkers en standhouders vond ik erg aardig en zij vertelde vol enthousiasme over hun producten.
In deze blogpost laat ik je een beeld zien van deze persdag.
Op het event kon je allerlei dingen proeven of drinken. De standhouders vertelden uitgebreid over hun nieuwste producten en je kon ook vragen stellen. Dit vind ik persoonlijk erg fijn, waardoor je iets meer over het product komt te weten.
Je kon appeltaart en slowcoffee nuttige. Janny van der Heijden van het programma Heel Holland Bakt, maakte heerlijke truffels. Persoonlijk haaradvies vragen bij Guhl, bitterballen uit de over proeven, een heerlijke wijn of wodka drinken en nog veel meer.
Ik ging voor de wijn, omdat ik wodka om 14:00 uur een beetje vroeg vind. Ik moet je bekennen dat ik erg van eten houd aangevuld met een lekker drankje. Op dit event moest ik mij dus wel even inhouden :-). Dit komt omdat ik aan het sporten ben om ietsje strakker de zomer in te gaan.
Bij het betreden van de zaal kreeg ik een kopje koffie aangeboden. Ik als geen koffieliefhebber,want ik vind koffie gewoon zo vies. De mevrouw vertelde dat de koffie deels iets van thee weg had en niet die sterkte koffiesmaak heeft. Nou ik kan je vertellen, na 1 nipje gaf ik het bekertje terug. Niet geslaagd dus.

Bij Guhl ging ik persoonlijk haaradvies vragen en ik wist al wat 'het probleem'is. Droog haar vooral bij de punten. Mijn haar heeft extra voeding nodig. Je kan het vergelijken als je dorst heb, dan voel je dat je keel ook droog wordt. Van de dame bij Guhl die ik vriendelijk vond, heb ik een heerlijk masker en een shampoo gekregen. Hopelijk werkt het voor mijn haar.
Wat ik echt zo leuk vond om te zien, was de stand van Canei. Ze hebben allerlei verschillende nieuwe smaken die geïnspireerd zijn op fruitsoorten. Ze hadden ook mini-ijsje. Deze ijsjes zijn zo makkelijk te maken en ideaal voor een warme zomerdag. Leuk! Ik kan niet wachten totdat het te koop is.

Heerlijke appeltaart van Dudok


Zelfgemaakte truffels


Persoonlijk haaradvies bij Guhl


Barefoot wine: Drie verschillende smaken. Een witte, rose en een rode, waarvan ik de witte wijn heb gedronken.


Lovechock 


Canei: De verschillende smaken (7) zijn onderandere; mango, peer, appel, perzik en aardbei.Arizona: Een heerlijk vruchtendrank


Wat ik ontzettend aardig vind en wat mij niet zo heel veel is voorgekomen op een event. Is dat er in de goodie-bag spullen zitten van alle brands die op het event vertegenwoordigt zijn.
Ik moet echt mijn complimenten geven aan de organisatie en brands voor deze dag.
Hardstikke bedankt voor de uitnodiging en de mooie goodie-bag en hopelijke tot de volgende keer.Wat vinden jullie van dit event? Ben jij er ook geweest of ben jij naar een ander event geweest?

♥ Annemieke


Reacties