Doorgaan naar hoofdcontent

Invito | FestivalbagFestivals, Festivals, Festivals. Je houdt er van of je houdt er niet van.
Ik ben dol op festivals. Zo kan ik even alle drukte van het snelle leven vergeten en mij richten op ontspanning en lol maken. Heerlijk dat vrije leven proeven.
Het is handig als je een tas meeneemt, waarbij je je handen vrij hebt.

Het vervelendste vind ik het sjouwen van mijn spullen, omdat ik altijd te veel meeneem. Ik ben op alles voorbereid en neem dingen mee zoals pleisters of mini doekjes, zodat ik mij even op kan frissen. Al deze spullen moeten natuurlijk in een comfortabele tas. Een handtas dit je op je schouders draagt, vind ik zelf erg onpraktisch en aangezien ik aankomende zomer naar De Zwarte Cross ga wil ik wel mijn handen vrij hebben.
Ik zocht een rugtas op het internet die niet al te groot en niet al te klein is maar wel trendy. Ik kwam terecht op de site van Invito. Daar heb ik mijn festivalbag met korting geshopt. De kleur vond ik op het eerste gezicht niet mooi. Maar nu ik de tas iets langer heb, ben ik de kleur gaan omarmen.
De kleine suede tas , ook van Invito, heb ik ongeveer een jaar. Eigenlijk weet ik het niet meer precies. Deze tas gebruik ik voor festivals waarbij ik niet veel hoef mee te nemen, of als ik even in dorp een boodschap moet doen. De tas lijkt qua inhoud klein, maar er pas veel in.
Ik ben erg blij met deze twee tassen!

Ben je op zoek naar festivaltips? Lees dit artikel Festival tips

Houdt jij van festivals? En wat voor soort tas neem jij mee?
♥ Annemieke

Reacties

  1. Darling, I like your blog very much! I like your style of writing and your photos! Everything is so beautiful!
    I’ll be happy to see you in my blog!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X