Doorgaan naar hoofdcontent

Weleda Granaatappel Regeneratie Olie




Product informatie:

Product
: Granaatappel regeneratie olie 10 ml
Prijs: gratis, proefmonster
Dierproefvrij: ja, gelukkig wel!
Ingrediƫnten: Simmondsia Chinensis ( jojoba) Seed Oil, Sesomum Indicum ( Sesame) Seed Oil, Helianthus Annuus ( Suntflower) Seed Oil, Triticum Vulgare ( Wheat) Germ Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panioum Miliaceum ( Millet) Seed Extract, Fragrance ( Parfum) Petal Extract, Olea Europaea ( Olive ) Oil Unsaponifiables, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Eugenol Coumarin, Farnesol.

Dermatologisch getest.
Vrij van synthetische geuren en kleurstoffen, onnatuurlijke conserveringsmiddelen en grondstoffen op basis van minerale oliƫn. Niet getest op dieren.




Wat belooft het:
Granaatappel Regeneratie Olie verzorgt en ondersteunt de rijpere huid. Zij helpt vroegtijdige huidveroudering voorkomen, reguleert de vochthuishouding en stimuleert de celvernieuwing. Antioxidanten beschermen de huid intens door de olie zacht in te masseren worden de huidfuncties geactiveerd en versterkt. de huid wordt weer zichtbaar glad en soepel en krijgt een frisse gezonde uitstraling.

Hoe werkt het:
Gebruik bij voorkeur na het baden of douchen. Vliesdun op de enigszins vochtige huid aanbrengen. De olie is dan makkelijk te verdelen en trekt snel in, waardoor de huid niet vet aanvoelt. De olie is zuinig in gebruik en geschikt voor dagelijkse verzorging.

Mijn ervaring:
Ik vind het een bijzondere geur hebben. Zo zal vast granaatappel ruiken want ik weet niet hoe deze vrucht ruikt, hoewel ik het ooit gedronken heb. Ze adviseren heel weinig te gebruiken maar ik gebruikte dus schijnbaar te veel want het intrekken duurde ongeveer tien tot 15 minuten en mijn handen en voeten waren wel wat vettig. Voor het slapengaan masseerde ik mijn handen, voeten en ellebogen in, met name de ruwe plekjes. Het product kan 's nachts beter zijn werk doen omdat de huid tot rust komt en zich beter kan herstellen. Ik merkte de volgende dag en een aantal dagen daarna dat mijn voeten zacht aanvoelde en de ruwe plekjes op mijn ellebogen waren ook iets minder. Ik denk hoe vaker je deze olie gebruikt hoe beter het resultaat is. Ik ben in ieder geval zeer tevreden over dit product.


Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X