Doorgaan naar hoofdcontent

Garner Skin Naturels dag-en nachtcrème






Filosofie Garnier Skin Naturels
Een voorkeur voor bestanddelen die worden verkregen uit de natuur door extractie- methodes die hun kwaliteit en puurheid behouden. Producten zijn dermatologisch getest. Producten met bewezen doeltreffendheid. Een nieuwe verpakking bestudeerd met oog op het verminderen van impact op het milieu. http://www.garnier.com

Product informatie:

Product: Hydraterende dagcrème 24 uur met rozen extract voor de droge en gevoelige huid.
Prijs: Tussen de 6 en 7 euro, te koop bij de drogist.
Dierproefvrij: Nee
Ingrediënten: Aqua/water, glycerin, paraffinum liquidum, mineral oil, cyclohexasiloxane, butyrospermum parki butter/ shea butter, glyceryl stearate se, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, stearyl alcohol, allantoin, aluminum starch octenylsuccinate, BHT, carbomer, chlorphenesin, citronellol, disodium edta, ethylhexyl methoxycinnamate, ethylparaben, methylparaben, rosa centifolia water/ rosa centifolia flower water, sodium hydroxide, stearic acid, tocopheryl acetate, xanthan gum, parfum/fragrance ( f.I.L B35424/1).
Cijfer: 6.5

Wat belooft het:
Aangepast aan de behoefte van een droge of gevoelige huid, zorgt deze hydraterende dagcrème voor een drievoudige doeltreffendheid: hij neutraliseert giftige stoffen, beschermt de huid tegen de dagelijkse agressie van buitenaf en geeft een optimale hydratatie 24 uur lang.
De formule is verrijkt met beschermende rozenextracten, voedende galamboter en een anti-oxidant vitamine E. De huid voelt comfortabel en gevoed aan en is intens gehydrateerd de hele dag lang.

Hoe te gebruiken:
Je weet zelf hoe je een crème moet gebruiken. Smeer een geruime hoeveelheid op je gezicht en hals. Vermijdt rondom de ogen en de ogen zelf.

Mijn ervaring:
Het is een heel klein schattig roze potje. De geur is ontzettend heerlijk. Zoetig en rozig. De crème is lekker romig en smeert goed uit. Ik merk wel dat er nog steeds een iets van vettig laagje op mijn gezicht achterblijft.

Over deze dagcrème schrijf ik uitgebreider verderop in het artikel.



Product informatie:

Product: Herstellende nachtcrème met verzachtende jasmijn extract
Prijs: Tussen de 6 en 7 euro, te koop bij de drogist.
Dierproefvrij: Nee
Ingrediènten: Aqua/ water. hydrogenated polyisobutene, cyclopentasiloxane, glycerin, propylene glycol, aluminum starch octenylsuccinate, glyceryl stearate, cetyl alcohol, dimethicone, butyrospermum parki butter/ shea butter, peg-40 stearate, paraffinum liquidum/ mineral oil, vitis vinifera extract/ grape fruit water, jasminum officinale extract/ jasmine flower extract, pyrus malus water/ apple fruit water, c13- c14 isoparaffin, cera microcristallina/ microcrystalline wax, paraffin, sorbitan tristearate, laureth-7, polyacrylamide, tocopherol, methylparaben, chlorhexidine, digluconate, linalool, hydroxyisohexl 3- cyclohexene carboxaldehyde, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, parfum/ fragrance ( F.I.L B48517/1).
Cijfer: 6.5

Wat belooft het:
Aangepast aan alle huidtypen zorgt deze hydraterende nachtcrème voor een drievoudige doeltreffendheid: het bevordert het herstellen en de bescherming van de huid en zorgt voor een optimale gehydrateerde huid bij het ontwaken. De formule is verrijkt met verzachtende jasmijn- extract en beschermende vitamine E. De huid herstelt gedurende de nacht, is zachter en beter uitgerust.

Hoe te gebruiken:
Je weet zelf hoe je een crème moet gebruiken. Smeer een geruime hoeveelheid op je gezicht en hals. Vermijdt rondom de ogen en de ogen zelf.

Mijn ervaring:
Het is net als de dagcrème een lief, schattig, klein zilverwit potje. De geur ruikt erg lekker, zo ruikt vast jasmijn. Ik heb zelf geen idee hoe dit echt ruik. Ik ken de geur wel van thee van dit is toch anders. De crème smeert ook lekker uit en 'smorgens vroeg zit er ook weer een iets vetje laag op mijn huid.

Een uitgebreider oordeel over deze crème die ik gedurende een maand lang gebruikt heb. In een vorig artikel over crèmes schreef ik dat ik op zoek ben naar een goede crème omdat de crème die ik altijd gebruikte nu langzamerhand uit de handel gaat.
http://fashion-ladylovely.blogspot.nl/2013/02/dagcreme-vs-dagcreme.html

In het begin toen ik de crème voor het eerst ging gebruiken reageerde mijn huid goed en werden de rode en schralen plekjes minder. Nu ongeveer een maand later en mijn T-zone is weer roodachtig en er zitten wat schilfertjes. Gewoon droogheid. Misschien dat het door dit koude weer komt want mijn huid reageert daar snel op. Ik denk dat het ook te maken heeft met de juiste crème en voor extra ondersteuning en met name in de wintermaanden een serum te gebruiken.

Een voedende, vochtinbrengende crème en een rijke serum heb ik gewoon nodig. In ieder geval is mijn huid door deze crème er niet beter op geworden. Het is zelf zo dat ik afgelopen week na het opbrengen van de crème mijn gezicht rood werd en met name op mij wangen tintelingen voelde. Gelukkig na 1.5 uur/ 2 uur was de roodheid wel weggetrokken maar dit hoort natuurlijk niet dat je huid zo op een crème reageert. De droge deeltjes smeerde ik in met een speciale vaseline die ik nog had van doktersrecept. Dit erop smeren hielp gelukkig heel goed!

Ik heb dus overwogen om bij de schoonheidsspecialisten van de DA waar ik vroeger vaak kwam, om informatie te vragen welke crème voor mijn huid op dit moment het beste is.
Gisteren ben ik dus langsgeweest zij vertelde dat de crème die ik nu gebruikt erg geparfurmeerd is en dit niet goed is voor mijn huid omdat het toch wat gevoeligheid vertoont. En als ik weer een crème voor een droge huid ga gebruiken bestaat de kans dat ik de talg weer opwek en er onzuiverheden ontstaan. In ieder geval was het nuttige informatie en heb nu een crème die ik vanochtend voor het eerst ging gebruiken en vind het erg fijn spul.
Het is van ROC Hydra + light.. en uiteraard komt volgende maand hier ook een review over dus houdt mijn blog weer goed in de gaten.

♥ Annemieke

Reacties

  1. jammer dat de crème een beetje tegenviel maar inderdaad naar de DA gaan zou ook mijn beste advies zijn, ik krijg daar altijd goede tips als het over producten gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad beetje jammer, maar wel goede review!

    x

    Chicks About Fashion

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dankjewel voor je reactie! Ik heb je een antwoord teruggestuurd. Ik weet alleen niet of je daar een melding van krijgt, dus bij deze!

    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I also have the left one and really like it!
    Have a ncie day :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X