Doorgaan naar hoofdcontent

Blog of the month: March





Deze maand is Nesrin Blog of the month: March.
Een lady die gek is op fashion, reizen, lifestyle, beauty en alles wat er in de wereld gebeurd.
7 looks, 7 ways, 7 days.



Waarom ben je gestart met bloggen:
Voordat ik ben begonnen met bloggen, volgde ik zelf al heel veel bloggers. Bloggers die ontzettend veel reizen en geweldige samenwerkingen hebben. Ik werd altijd erg geïnspireerd en wilde ook graag een eigen plekje hebben om mijn creaties op te plaatsen. Ik heb anderhalf jaar op Blogger.com geblogd. Sinds dit jaar ben overgestapt naar Wordpress voor mijn eigen officiële blog.

Hoe vaak blog je per week:
Ik probeer vaak 4/5 keer per week te posten, maar omdat ik in mijn examenjaar zit heb ik het vaak druk. Ik zorg er in ieder geval voor dat ik minstens 2 keer in de week iets post.


Wat probeer je met je blog te bereiken:
Ik wil mensen inspireren. Ik wil mensen laten zien wat ik kan en mijn passie, voor alles waar ik interesse in heb, delen.

Mijn stijl:
Dat vind ik moeilijk om te beschrijven. Ik hou van heel veel verschillende dingen. Ik vind het wel belangrijk om een vrouwelijke outfit te creeëren, maar wat toch een beetje stoer is. Daarnaast hou ik van simpel maar uniek.

Beauty:
Mijn belangrijkste basis: goed slapen, veel water drinken, actief zijn en genoeg vitamines binnen krijgen. Ik gebruik verzorgingsproducten van Clinique, daar ben ik gek op. Ik ben er een tijdje mee gestopt, maar kreeg ineens allemaal uitslag. Dus ik zal nog heel lang producten van Clinique gebruiken. Daarnaast gebruik ik make-up producten van Chanel, Dior en Guerlain.

Shoppen:
Ik vind het heerlijk om op internet te shoppen, op webshops zoals Asos en Topshop. Als ik buitenshuis ga shoppen is dat vaak bij Zara, Mango, H&M Trend en probeer ik vaak aparte items uit te vinden. Ik vind het ook heerlijk om aparte items bij de Bijenkorf te vinden (wel betaalbare items dan).


Accessoires:
Ik ben gek op sieraden: horloges, armbanden, kettingen, ringen etc. etc.. Als je van basics houd (zoals ik) dan kunnen accessoires heel veel doen. Ik zal deze zomer ook zeker nieuwe hoeden en petten uitproberen.

Trends:
Stripes, stripes, stripes en prints.. En de bomberjacks vind ik erg leuk.



Merken:
Ik draag vaak Zara, aparte merken die je niet vaak tegen komt vind ik ook leuk. Merken zoals: Acne, Philip Lim, Proenza Shouler, Celine, Alexander Wang, Chloe, Helmut Lang, vind ik geweldig. Helaas zijn de mooiste dingen vaak vrij prijzig.

Schoenen:
Enkellaarzen en pumps.



Stijlicoon:
Olivia Palermo en Miroslava Duma.

Kleur:
Wit is mijn favoriete kleur, daar zul je mij ook vaak in zien. Ik hou eigenlijk wel van alle kleuren, maar niet bij elkaar.

Favorieten outfit:
Enkellaarsjes met een korte blokhak, skinny jeans, gecombineerd met een leuke top/vest/colbert of alle drie tegelijk.
Favorieten outfit voorjaar/zomer: Shorts, rokjes, flats of ballerina’s. Met een leuke aparte top! Of leuke jurkjes gecombineerd met leuke accessoires.
Favorieten outfit herfst/winter: Heel veel knits, skinny jeans, en laarsjes.


Op mijn wensenlijstje:
Op dit moment heel veel. Maar bovenaan staat een nieuwe designer tas (en een Hermes bangle wil ik nog graag).

No-go:
Dat zijn er toch wel heel veel. Soms zie ik iets en dan denk ik: dat kan echt niet.. Maar tegenwoordig kijk ik er niet meer van op als ik iets raars zie. Wat voor de één lelijk is, is voor de ander mooi. Leggings die als broeken worden gedragen, vind ik toch wel heel erg fout..

Leuke tips:
Wees altijd jezelf, maar sta wel open voor nieuwe trends. Iets wat je altijd al gek vond, kan over een paar maanden toch wel heel leuk zijn.


Reacties

  1. Nice outfits!!!!
    Lovely style!
    Would you like to follow each other???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Great photos!

    www.deluxefashionista.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel! Ik kende haar blog nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. You are just too cute! Merci for your lovely comment on my Blog! ♥ Sure I'd like to follow each other! I follow you now, hope we keep in touch!

    Lots of Love, Kyra
    www.kyras.de

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt voor je lieve berichtje! Leuk om elkaar te volgen, ik vol je nu!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuke stijl heeft ze zeg! Ik kende haar al, maar heel leuk dat je haar zo in de 'spotlights' zet :-)

    xo The Daily Fashion Drug

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X