Doorgaan naar hoofdcontent

Nederlandse onthulling Coca-Cola light Karl Lagerfeld bottles


Ondanks had ik jullie al laten weten dat Karl Lagerfield weer een paar mooie design flesjes voor coca cola ging ontwerpen.
Hier zijn ze dan eindelijk...!!!!
Op 12 mei 2011 werd in de Bijenkorf te Amsterdam de nieuwe coca cola light flesjes die speciaal ontworpen zijn door Karl Lagerfield onthuld.
De drie flesjes hebben elk hun eigen design.
Elk model staat centraal voor een flesje. Zo heeft Karl Lagerfeld zich bij het ontwerpen van de flesjes laten inspireren door de drie modellen van de Coca Cola light campagne. Het flesje met de roze strepen hoort bij een echte fashionista, het polkadotflesje hoort bij de romanticus en het flesje voorzien van zwarte sterren behoort tot de stoere rockchick.Hanna Verboom nam de presentatie van de onthulling op zich, terwijl drie Karl Lagerfeld look-a-like’s het podium betraden. De presentatrice kwam met nog een onthulling, de ontwerper heeft namelijk naast de flesjes, ook drie accessoires ontworpen. De unieke accessoires zijn een sjaal, een tas en een tanktop.
Reacties

 1. Echt heel leuk zijn die coca cola light flesjes geworden :D.

  xoxo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Loving the dude dressed as king Karl :O9 Axx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love the bottles he designed, so gorgeous!!! The party looks spectacular! Thank you very much for visiting my blog and for your lovely comment:)

  Kisses,
  Annabelle
  http://vivaluxury.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X