Doorgaan naar hoofdcontent

Today it's shopping time.

I cannot believe it ♥

Vandaag ben ik de stad in geweest.
Afgelopen maand ben ik jarig geweest en had een cadeaubon van de six gekregen.
Ik moest ook kantenhandschoentjes hebben. Die had ik een aantal jaren geleden bij de action gekocht maar ben die dus met oud en nieuw kwijtgeraakt. Aan het eind van de avond had ik die in mijn tasje gestopt en ik vermoed dat ze tijdens het pakken van mijn portemonnee in de donkere taxi eruit zijn gevallen.. Eigenlijk kan ik mij dat dus niet meer herinneren wat daar nou mee gebeurd is want de volgende dag bij het leegmaken van mijn tasje kon ik ze niet vinden. Ik dacht heb ze vast ergens neergegooid of in de kast gelegd...Dus ik het hele huis overhoop gehaald en overal gezocht en kon ze toch niet vinden en mijn beste vriendin gebeld of zij ze misschien in de taxi had gevonden.. Vond het echt kut, klote...
En nu de carnaval eraan komt heb ik die handschoenen dus nodig voor mijn verkleedpartij...
Ik iedere keer kijken als ik in de action was, de zeeman afgezocht..





Dus ik naar de stad opweg naar de sieraden, pantywinkels, h&m's...
Hoewel ik haast zelfde met de bus ga en dat alleen doe als ik naar de stad gaat..Wat ik zo behoorlijk irritant vind is als iemand voor of naast je, gewoon heel dichtbij bij jou in de buurt gaat eten,,, dat geritsel en zelf krijg ik er ook honger van en dan word ik weer misselijk van het lege maaggevoel....dus aangekomen bij Claires, gevraagd hebben jullie kantenhandschoenen. ... jaa.... en ik zag die handschoenen en die leken precies op die handschoenen die ik kwijt ben geraakt, dus ik super blij,,, ben nog steeds heel blij en heb gelijk twee paar gekocht,,,,maar wel verschillend..

( zonder flits)

jumpsuit & enveloptas: h&m
( met flits)

Vlinder ring : six

Op de terugweg stapte er een onwijs jammie jammie boy in..Het was al ontzettend warm in die bus, volop die verwarming aan , zonnestralen die het nog extra verwarmen.. Voelde mij net een ijsje die smolt.
En door die gozer kreeg ik het nog warmer en wij hadden terwijl hij instapte en loerde voor een plekje oogcontact en ja hoor na een dagje shoppen, make-up niet bijgewerkt en een coupe dat niet meer in model zit, kwam hij dus pal naast mij zitten. 
Het looppad zat er wel tussen maar we konden elkaar zo aanraken.
Je hebt dus een bank met twee plekken, 1 bij het raam en die ander naast het looppad en op die plek zat ik en hij ook op die plek alleen dus die bank naast mij,.,,,Ik voel mij net zo'n verliefde tiener,, hahah verliefd ,,
en nu ik dit zo schrijf krijg ik weer spontaan een warmte aanval omdat het gewoon een toevallige, grappig moment was..Ik weet dus welke halte en dorp is uitgestapt en heb hem dus net op hyves opgezocht en wat het gekke/stomme is.. Ik kwam een gozer tegen die precies op hem leek, dus nu twijfel ik weer of hij het wel is.. en tijdens het verder zoeken kwam ik nog een ander tegen die ook op hem leek,, Nou ik heb ze dus allebei gemaild hahaah....Ik ben erg benieuwd hoe het gaat uitpakken, niet dat ik op dit moment een vriend wil, want na drie jaar een relatie is het wel eventjes fijn om vrijgezel te zijn .en lekker flirten,,,,maar goed we gaan zien wat de toekomst brengt....en ja...dan zal hij wel zoals altijd bezet zijn of homo...♥


Mango: Jumpsuit...Vind ik echt een plaatje

Suède jack h&m,,,die kleur, prachtig

♥ Annemieke

Reacties

  1. leuke post!!
    jumpsuits love it!!

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie ring en kanten handschoentjes!
    De kleur van die laatste jas is idd heel erg mooi =)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha wat heb ik even kunnen lachen om je verhaaltje. Ik ben best ook wel zo, maar nu zit je met de vraag welke van de 2 het is haha jeetje :p En altijd na het shoppen ben je uitgeput en je haar/make-up zit niet meer in orde.
    Ik zeg altijd; alle leuke mannen zijn GAY *snik*

    Ik heb hem hier opstaan http://sistersandsisters2.blogspot.com/2010/09/we-like-vintage.html
    Maar niet zo goed inbeeld, denk dat ik daar gauw een goede foto van neem (mits het weer mij helpt haha)

    XoXo
    H from Amsterdam
    www.sistersandsisters.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Trouwens leuke handschoenen, wij hadden ook gave van Primark (leren handschoenen) maar eenmaal ergens ver weg was ik het vergeten dat ik ergens achterliet of zelfs op de tramhalte wat ook zo kan zijn..
    En nu nog heb ik niks gevonden, dat even mooi/goed is qua kwaliteit:(

    XoXo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wauw jij hebt echt lef, i like you!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X